Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Elektrisk Trolling Motor størrelsesguide

Elektrisk utenbordsmotorer er fantastiske ting. De gir tilgang til mange små dammer som er begrenset til elektriske motorer bare, la de en enslig angler å styre båten i en drøm, og fisk på samme tid, og de gir god langsom hastighet manøvrering av håndverket. Med en trolling motor på baugen fiskeren har full kontroll over båten som han skjørt fjæra eller følger en rygg. Utstyre båten med riktig størrelse trolling motor er viktig, men ikke vanskelig. Hvordan Trolling Motors er klassifisert

Dorgemotorer er vurdert av pounds skyvekraft levert av motor og med spenning. Kostnadene går opp så de skubb vurdering øker, og 24 - og 36-volts motorer koste mer enn 12-volts modeller
Velge en dorgemotor
p Det er. viktig å få en motor med nok skyvekraft for størrelsen på båten. Mange proffer foreslå å kjøpe en så stor motor som budsjettet tåler. Dette er gode råd generelt, men det er mulig å ha mer skyvekraft enn du noensinne vil trenge, som sløser penger og setter overflødig belastning på skroget eller akterspeilet.
P Hvis båten er liten, for eksempel en 12 -fots aluminiumsbåt, en trolling motor med 30-36 pounds skyvekraft vil være alt du trenger. Båter i 14 - til 16 meters rekkevidde vil trenge en trolling motor i 32-56 pounds skyvekraft rekkevidde. Større båter trenger enda mer skyvekraft, men med modeller tilgjengelig 30-110 pounds skyvekraft matchende motoren til båten er enkel. Glassfiberbåter trenger en trolling motor på høyere enden av thrust utvalg som de er vesentlig tyngre enn aluminiumsbåter.

Det må tas hensyn til hvilken type fiske du gjør også. Hvis du er en uformell fisker som går ut for et par timer, vil et 12-volts trolling motor fungere fint for deg. Hvis, derimot, er du en turnering fisker ved hjelp av en glassfiber båt, bør du bruke en 24 - eller 36-volts trolling motor fordi disse motorene har en mye lengre tid før batteriene er trukket ned. Et minimum foreslått trolling motor for en 16-fots glassfiber bass båt ville være en 56-kilos, 24-volts motor.Two flere faktorer å vurdere er aksel lengde og om du vil bruke et akterspeil eller baugmonterte trolling motor. Bow mounts tilbyr det ultimate innen kontroll, spesielt fot-kontrollerte modeller, men er dyrt og upraktisk for små aluminiumsbåter der en akterspeilmontering modell er et bedre valg. Lengden av skaftet er viktig, særlig på baugmontering modeller fordi skaftet må være lang nok til å tillate at undervannshuset å bo i vannet til enhver tid, men ikke være så lang at den feste for høyt over dekket. Rådføre seg med trolling motor selger å avgjøre riktig lengde skaftet for skroget ditt, men før du gjør det, måle avstanden fra toppen av dekk til bunnen av skroget.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103458.html

Previous:
Next:

båter