Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik feilsøker en Mercury påhengsmotor Engine

Problemer som begynner å skje med en Mercury påhengsmotor vil kreve at du feilsøke for å finne årsaken til problemet. En av de vanligste problemene som kan oppstå med en Mercury påhengsmotor er når tenningen systemet ikke fungerer som det skal. Problemer med tenning på en Mercury påhengsmotor kan oppstå når kontaktene på batteriet og jordkabler er skitten eller korroderte. Dette kan hindre at motoren starter som den skal. Du trenger
Wrench, File
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk tilkoblinger for batteriet og jord ledninger. Hvis det er noen korrosjon på batteripolene eller bakken tilkoblinger de trenger å bli renset.
2

Fjern batteriets kabler fra terminalene på batteriet med en skiftenøkkel. Vri nøkkelen mot venstre for å løsne bolten på batteriet terminalen.
3

Rengjør endene av batteritilkoblingene med en fil for å fjerne eventuelle korrosjon. Re-feste batterikablene til terminalene på batteriet etter at de er blitt renset.
4

Trace bakken wire tilkobling fra batteriet. Fjern bakken kabelen med skiftenøkkel og rengjør deretter enden av kabelen med filen. Sett på bakken kabelen etter det har blitt renset.
5

Bruk båten normalt å se om tenningen problemet er løst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103557.html

Previous:
Next:

båter