Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

New York Harbor KVELDSTURER

For en unik matopplevelse, mener en New York Harbor middag cruise. Du kan ta en tre-timers middag cruise, i all slags vær, i en av tre båter eller et glass-innkapslet skip, hvor du vil spise i luksus og se det berømte New York skyline og Statue of Liberty fra flere retninger. Lytt til musikk og gjerne tur lyset fantastisk rundt rikelig dansegulv. Bateaux New York
Nyt gourmetmåltider på en middag cruise.

Bateaux New York, en del av Spirit Cruise linje, er en fantastisk, all-glass skipet der du lett kan se severdigheter. Bateaux New York tilbyr gourmet middag cruise med levende musikk og dans mens du reiser Hudson og East elver. Toktet er som en flytende sightseeing tur som går forbi guvernør og Ellis øyene, Brooklyn Bridge, South Street Seaport og Empire State Building. Skipet er klima-kontrollerte og går ut i all slags vær. I godt vær kan du rusle en av de to ytre dekkene.

Bateaux New York tilbyr rikelig med sitteplasser for to, fire og åtte, mens større grupper kan nyte sitteplasser som ikke forstyrre på de mer intime bord . Kaffe, te og iste er inkludert i billettprisen. Alle andre drikker kan kjøpes om bord. Bateaux New York forespørsler jakker for menn og cocktail kjole for kvinner. Mens det er røykeforbud i spisesalen, kan røykerne bruke utendørs observasjon dekk. Det er ingen spesielle priser for barn.

Spirit 62 CruisesPier, Chelsea PiersWest 23. StreetNew York, NY 10011 (866) 817-3463 Bateauxnewyork.com
Verden Yacht

Cruise forbi New York landemerker.

Spis som en VIP på gourmetmat ombord på Duchess, en av verdens Yacht tre yachter, mens cruising Hudson og East elver. Spis i en to-nivå spisestue og dans til samtidsmusikk med en DJ på det viktigste nivået. Spaser på de ytre dekk og se på solnedgangen. Du vil se den inspirerende Statue of Liberty som Duchess cruise i nærheten.
P Det er røykeforbud unntatt på de ytre dekkene. Kaffe og te er inkludert, men brus og alkohol er ekstra. Skatter og service er ikke inkludert i små grupper. Sørg for å reservere på forhånd. Selv om walk-ons er akseptabelt dersom det er ledig plass, reservasjoner sikre sitteplasser. Barn 14 og under får 15 prosent rabatt på middag cruise prisen, og det er gratis for barn under 2

Verden Yacht 81 MarinaPier, West 41st StreetNew York, NY 10036Worldyacht.com (800) 498. - 4270
Skyline Princess

En middag cruise på Skyline Princess er perfekt for familien utflukter, med mindre formell atmosfære av en "skyline buffet" eller en middag cruise buffet med privat sitteplasser. Middagen består blant annet av prime rib, fylt kylling scaloppini eller sitron såle med krabbekjøtt. Skyline buffet inkluderer kokkens utvalg av forretter og en Caesar salat. De fleste drikker er en ekstra kostnad, inkludert alkohol. Middagen inkluderer te og kaffe. Musikk fra en DJ følger middag. Kleskoden er casual, og jakker er ikke nødvendig, men Skyline Princess tillater ikke jeans eller joggesko på cruise.

Skyline PrincessWorlds Regn Marina, Pier 1Flushing, NY 11368Skylinecruises.com (212) 757-7567

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103556.html

Previous:
Next:

båter