Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan søke Gel Coat til en båt

Bruk av gelcoat til overflaten av båten din er en viktig del av rutinemessig båt vedlikehold. Gel laget beskytter båten fra ulike typer skader, for eksempel sprekker og lekkasjer. Det er et sterkt og tykt belegg som gjør strukturen av båten mer motstandsdyktig overfor vann og overflate skraper. Hvis du ønsker å forlenge levetiden på din båt, kan det være lurt å vite hvordan du skal bruke gel strøk på overflaten. Du trenger
Rengjøring løsning
White klut
Sponge
Aceton løsning
Paintbrush
Spray flaske
fint sandpapir
Vis flere instruksjoner

en

Rengjør båten med et mildt rengjøringsmiddel og en hvit klut. Hvis det er dype spor eller skitt, bruk en svamp eller en wire svamp. Vær veldig grundig fordi gelcoaten ikke vil holde godt på en støvete eller skittent underlag. Hvis du allerede har søkt gelcoat på båten før, kan du bruke en aceton løsning for å fjerne den gamle gelcoat helt.
2

Spre gelcoat jevnt på båten overflaten med en pensel. Påfør et tykt lag for å sikre at overflaten blir sikkert forseglet. Du kan også bruke en sprayflaske i stedet for en pensel for å gjøre prosessen enklere og raskere. La det første laget av gel strøk tørke og herde helt.
3

Glatt ut overflaten av gelcoat med et stykke fint sandpapir for å fjerne pensel merker og grov, rynkete deler . Gelcoat bør være helt tørt før du jevne ut overflaten. Rasping at første lag vil skape en jevn base for de neste lagene.
4

Påfør noen flere lag med gelcoat til overflaten av båten. Spray gelcoat på opp til overflaten for å gjøre lagene mer jevn og glatt. Vent til alle lag av gelcoat å tørke og herde før du påfører neste lag. Hvis du bruker en pensel i å anvende lagene, bruke fint sandpapir for å jevne ut overflaten etter hvert lag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103555.html

Previous:
Next:

båter