Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik installerer båthenger Køyer

Hvis du eier en båt som du holder på en trailer, eller bare bruke en trailer for å ta båten ut av vannet og lagre den for vinteren, etterhvert vil du kjøre inn i problemet med å ha dine køyer oppbrukt. En trailer køya er en lang, flat bord dekket med teppe som monteres på metall trailer i flere strategiske steder for å best støtte skroget på en båt ut av vannet. Du trenger
2 av 6 bord
sirkelsag eller håndsag
Vann sealer
batteridrevet drill og 1/4-tommers bit
1/4-tommers forsenker borekronen
Wrench
Klemmer
1/4-tommers bolter, skiver og muttere
Bunk teppe
Kniv
Marine tetningsmasse
Staple pistol
Staples
Vis mer Instruksjoner
en

Mål eksisterende trailer køyer hvis aktuelt. Skjær ny 2 av 6-ere for å matche lengden. Fire køyesenger tilhengere ofte har to lengre køyer i bunnen og to kortere køyer i de øverste sidene av bunnen.
2

Mett kuttet endene av platene med vanntett fugemasse.

3

Legg en ny køyeseng bord på tilhengeren støtter og klem den på plass.
4

Bor 1/4-tommers hull til bolter. Bore et andre hull sammenføyd til det opprinnelige for å danne en lengre åpning på hver bolt oppføring lengderetningen på brettet. Dette gir styret mulighet til å bevege seg som den bøyer når den former seg i bunnen av båten.
5

Bruk en drill og 1/4-tommers forsenker hodet for å lage et sted for mutteren på toppen av køya for å skru i flukt med toppen av brettet. Forsenkning mutteren holder det fra å rippe teppet eller skrape bunnen av båten. Gjenta for hver køye.
6

Påfør et sjenerøst lag med tetningsmiddel for ett av styrene på alle sider. Plasser en rull med teppe slik at det er sentrert og stifte slutten av den på bunnen foran kanten av brettet med fugemasse på den. Rull teppet ned køyeseng og kutte slutten, slik at det er nok til å vikle over bunnen. Stift enden av teppet på bunnen av brettet fra bakenden. Trykk på teppet ned på tetningsmasse. Plasser en stift inn i teppet på toppen og på hver side av brettet på en fot intervaller. Stifte den nedre kant på teppe under køyene på en fot mellomrom på hver side. Gjenta med de andre køyer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103757.html

Previous:
Next:

båter