Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik reparerer Boat Molding

Molding på en båt er en av de mange elementene som utgjør den overordnede strukturen av skipet. Den er mest brukt i områder som vanntrykket i gang og bidrar begrense vann i å nå sensitive områder ved å opprette en gummipakning mellom overflaten den er installert over. Vanligvis installert i en metall-kanal, er å erstatte båt molding noen ganger nødvendig på grunn av slitasje av alderdom eller eksponering for år med saltvann. Skifte støping på båten bidrar til å holde den i vannet i årene som kommer. Du trenger:
Kniv
Nye molding strimler
Sandpapir
Aceton
Rag
Blue malerens tape
drivning pistol
silikon caulk
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den delen av list som du tror må skiftes, og ta det med til din lokale båt butikk å bestille eller kjøpe en ny del av riktig lengde. Skjær den berørte delen av støping med verktøyet kniv og forsiktig skrelle den bort fra metall-kanal (eller overflaten av båten, avhengig av hvor du fjerner molding, som enkelte områder ikke krever en kanal og har vært installert direkte på overflaten av fartøyet).
2

Fjern alle gamle deler av støping før du installerer noe nytt, som du trenger silikon og nye støping å bånd helt med overflaten uten innblanding av gammelt materiale. Ta et verktøy kniv og hold den flat mellom fingrene til å trekke tilbake noen list som er fortsatt fast til overflaten områder der du vil installere den nye støping. Sand området for fullstendig fjerning av gammelt materiale, og gni et tynt lag med aceton over overflaten med en fille for ekstra rengjøring.
3

Stick blå malerens tape langs kantene av beholderen hvor du installerer molding uten metall-kanal som en guide for silikon. Gni tape på plass med fingrene, og følger linjen av den gamle støping slik at du har en klar veiledning til bruk når du er å spre silikon for neste lag.
4

Place røret av silikon caulk inn i fugepistol. Skjær tuppen med verktøyet kniv slik at du har en omtrent 1/8-tommers hull i enden av røret. Klem forsiktig på avtrekkeren av fugepistol og påfør silikon til området der du skal søke ny stripe av støping. Plasser den nye molding materiale direkte på silikon og trykk den på plass med fingrene, jobbe deg ned lengden.
5

La silikon i minst 24 timer for å tørke før du fjerner malerens tape på områder uten et metall kanal. Fjern tapen sakte, og kutte overflødig silikon med verktøyet kniv til å forlate en ren, ferdige kanten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103756.html

Previous:
Next:

båter