Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Båtliv i California Delta nærheten Orwood

Det er noen 1000 miles av farbare vannveier i California Delta labyrint, et område rikt på historie - fra den æra av Lauritzen indianere, gjennom den spanske oppgjør, til gullrushet, den etableringen av diker, gullalderen i dampbåt reise fra Sacramento til San Francisco, og til sin nåværende popularitet som reisemål for camping, fiske og båtliv. Sted

Orwood Resort er en campingplass og marina ligger i byen Brentwood, 60 miles øst for San Francisco i Sacramento-San Joaquin Delta. Det har tilbudt en familievennlig miljø i 50 år og er lett tilgjengelig med bil og RV ca 1/4 mile av Orwood Road, noen få miles utenfor Discovery Bay.
Fasiliteter

p Det er hookups for vann og elektrisitet for RVs innenfor campingplass, Spillkonsoller gir bare vann og båt lagring og 35 våte køyer på opptil 23 meter ved Orwood. Marinaen trippel-wide lanseringen ramper bidra til å minimere ventetiden for overføring av båter til og fra trailere, og det er et eget drivstoff dock. Andre fasiliteter inkluderer en landhandel, en restaurant, toaletter, dusjer, en privat sandstrand og en tømmestasjon.
Aktiviteter

Den nærliggende Woodward Canal gir fem miles av flatt, rolig vann for båtliv. Det er utflukter tilgjengelig i området hvis du ønsker å forlate båten for dagen, inkludert elvebåt cruise, helikopterturer og kjøring turer, men de fleste foretrekker å bo på deres båt og rote rundt i vannet i Orwood. Det er gode forhold for fiske, med massevis av steinbit og stripete bass, og vannski er tilgjengelig på Victoria Canal.
Når to Go

Delta på Orwood er trygt for båtliv året rundt, med minimal innvirkning fra sporadisk tørke, selv om effekten av flom kan være mer alvorlig. Værmeldinger oppdateres ofte på californiadelta.org. Høysesongen er april til oktober, og selv de varmeste september dager kjøles ned til en hyggelig kveld temperatur. Tåke kan være til stede på Delta begynnelsen i oktober, men vanligvis brenner av ved midten av morgenen.
Lokale attraksjoner

Selv Brentwood og Discovery Bay er stille lokalsamfunn, der avslapning er nøkkelen, det er en båt vise hver mai i Discovery Bay, og Brentwood har en årlig CornFest samt en Extreme Vann og Air Show i september. Hver tirsdag fra april til oktober arrangerer Orwood Taco tirsdag, med bilutstillinger, karaoke og live band. Hvis du velger å utforske videre, har California Delta en rekke arrangementer og attraksjoner året rundt med oppdatert informasjon postet jevnlig på californiadelta.org.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103621.html

Previous:
Next:

båter