Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Yacht Vindusbehandling

Eiere av yachter ønsker å ha det beste av alt, inkludert vinduet behandlinger for yacht. Det finnes en rekke ideer du kan velge mellom alt fra gardiner til å dekke vinduene med et gjennomsiktig film. Blinds er et annet alternativ for dine yacht vinduet behandlinger. Velg vindu behandling som fungerer best for deg og innredning av din båt. Valances

Sy eller kjøpe en Valance for noen korte vinduer i din båt. Og kappe er et vindu behandling som henger ned en tredjedel til halvparten av lengden av vinduet. Du kan henge et vindu behandling som fungerer som en Valance eller bruke en vanlig Valance å fullstendig dekke vinduet hvis du ønsker privatliv. Lag en enkel Valance ved å kutte stoffet til doble ferdige lengden du trenger, hem det, brett den i to og sy en stang casing. Bruk en fjær staget, hvis mulig, og legg den inni båtens vinduet casing, ellers installere tradisjonell gardin stang maskinvare som du normalt ville gjort i ditt hjem.

Kjøp min blinds fra en spesialitet vindu butikken. Disse butikkene vil gjøre og kutte persienner til hva målene du trenger, siden windows i din båt er sannsynligvis ikke en standard størrelse. Velge materialer du ønsker til dine blinds, enten plast eller tre lamellene eller stoff. Sørg for å ta forsiktig målinger av vinduet ditt innsiden av huset, da dette er hvor du blinds vil henge, og høyden på vinduet.
Vindu Film
< p> Bruk vinduet film å dekke vinduene. Vindu film er en gjennomskinnelig overflate du børste på eller en film du holder på, som kontakt papir. Vindu film lar deg ha fullstendig privatliv inne din båt, men har fortsatt lyset gjennom vinduene. Velg mellom en rekke alternativer, inkludert kontakt papir, Epsom salt glasur eller maling glasur. Alle er lett flyttbar når du er klar til å ta den av vinduet, enten ved å spraye med varmt vann og bruk en mild scrubber eller ved å trekke den av.
Roman Blinds

Hang romerske persienner for bruk både som en gardin og en skygge. Roman blinds bruke en talje system som lar deg heve gardin når du ønsker sol og frisk luft eller senke den når du ønsker privatliv. Bruk hvilken som helst stoff du ønsker å gjøre en Liftgardin som samsvarer med dekor av resten av din båt. Pass på at du installerer heavy-duty gardin stang maskinvare for å gi ekstra styrke for hele trekke at en romersk blind mottar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103627.html

Previous:
Next:

båter