Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan erstatte en Impeller på en 350 Mercury Motor

The impeller på Mercrury 350 motor er i den nedre enhet av ut-stasjonen, som er den delen som er utenfor båten. Pumpehjulet presser vann fra vannet inne i motoren for kjøling. Bytt løpehjul hver sesong. En slitt impeller vil føre til at motoren overopphetes, noe som kan forårsake skade på innvendige. Du trenger
propellnøkkel
Container
Flathead skrutrekker
Ratchet
Socket satt
Gear glidemiddel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Sett gassen i "Forward" posisjon. Lavere enheten kan ikke fjernes på annen måte.
2

Fjern mutteren som fester propellen på akselen med en propellnøkkel. Fjern mutteren og trekk propell fra ut-stasjonen.
3

Plasser en beholder under girolje dreneringshull i bunnen av ut-stasjonen. Det er det eneste vanlig skrue på den nedre delen av ut-stasjonen nær skeg.
4

Fjern tappeskruen med en flat skrutrekker og la girolje å renne fra ut-stasjonen.

5

Fjern boltene som fester nedre før av ut stasjonen til den øvre enheten med en skralle og socket. Det er tre bolter på hver side mellom de to finnene på ut-stasjonen.
6

Trekk den nedre delen av ut kjøretur fra den øvre delen. Stasjonen spindel vil bli festet til undervannshuset. Bruke ekstrem varsomhet for å unngå bumping spindelen og skade girene. Lokaliser rotorhuset på bunnen av spindelen. Den holdes i den nedre enhet med fire bolter. Fjern boltene med en skralle og socket og trekk impeller deksel av spindelakselen.
7

tak i impeller og fjerne det fra spindelakselen ved å skyve det oppover skaftet.

8

Plasser den nye impelleren på akselen og senk den til bunns.
9

Skift pakninger på løpehjulet bolig hvis nødvendig, og deretter installere skruene og trekk dem ved hjelp av en Ratchet og socket.
10

Plasser undervannshuset tilbake på den øverste enheten. Juster hullene og monter boltene. Træ beholde muttere på den andre siden og stram dem med en skralle og socket.
11

Fjern girolje fylle skruen som ligger på toppen av ut-stasjonen huset med en flat skrutrekker. Etterfyll ut stasjonen med utstyr smøreolje. Fortsett til girolje søl fra fill skruehullet. Stram skruene med en flat skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103813.html

Previous:
Next:

båter