Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan lage en ende-til - ende 8 Gauge Marine Wire Connection

Marine miljøer er tøff på elektriske koblinger - vann kan komme inn i sammenhengene og gi strøm til å blø av, saltvann vil føre til at ledningen og terminalene til å korrodere og passere mindre strøm ; kontaktene på positive ledninger som er nedsenket i saltvann vil raskt erodere bort til ingenting , på grunn av elektrolyse. Terminaler og kontakter bygget spesielt for maritimt bruk er bedre rustet til å tåle slike problemer . Terminalene er installert mye som konvensjonelle terminaler , forskjellen er inni. Hver av dem er fylt med et silisium- gel som fortrenger vann og tetter forbindelsen. Du trenger:
Wire strippere
Terminal crimper Side 8 sporvidde rumpe spleise
Vis flere instruksjoner
en

trimme endene av ledningene , ved hjelp av strippere, slik at endene er firkantet . Strip 1/4 centimeter isolasjon av endene av ledningen med wire strippere .
2

Sett inn en strippet enden inn i baken skjøte til isolasjon bunner ut på skulderen inne i skjøten . Crimp den elektriske tilkoblingen fast på wire. Crimp mekanisk forbindelse ermet fast på isolasjon .
3

Gjenta prosessen på den andre siden av kontakten med den andre ledningen . ( Noen silisium gel kan presse ut under pressing prosessen - ikke forstyrre eller prøve å rydde opp i gel . )

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103496.html

Previous:
Next:

båter