Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Florida Båtliv Rules & Regulations

Florida har en overflod av vassdrag. Staten grenser til Atlanterhavet på den ene siden og Gulf of Mexico på den andre, med mange innsjøer, elver og bekker i mellom. Dette betyr at det er nok av steder for båtfolk å nyte en dag på vannet. Det er imidlertid noen grunnleggende båtliv regler og forskrifter som alle båtførere må følge. Båt Registrering

Alle båter må være registrert gjennom det lokale skattekontoret innen 30 dager etter kjøpet. Du vil motta et registreringsbevis på den tiden. Registreringsbevis skal være om bord i bilen hver gang den er i drift, og skal presenteres for rettshåndhevelse som helst de ønsker å inspisere kjøretøyet registrering.

Du vil også motta et registreringsnummer, som skal vises på båten. Dette tallet må være festet på forsiden av båten, på begge sider. Det bør være i en stilling som forblir over vann-linjen, slik at det er lett å lese. Registreringsnummeret vil bestå av både tall og bokstaver. Tallene og bokstavene skal skilles med et mellomrom, selv om du bruker en bindestrek er også akseptabelt.
Reporting Ulykker
p Det er ulovlig å flykte fra ulykkesstedet , enten med båt eller bil, uten å rapportere ulykken eller førstehjelpere til andre som var involvert. Florida loven tvinger båtførere til å gi noen hjelp mulig å enkeltpersoner som kan bli såret.

Myndighetene må varsles dersom ulykke resulterer i eventuelle skader som er mer alvorlig enn grunnleggende førstehjelp. Ulykken skal også rapporteres som helst skade på eiendom overstiger $ 2000. I begge tilfeller må ulykken meldes til Florida Fish and Wildlife Conservation Commission eller til lokale politimyndigheter.
Båtliv Krav

Ingen under 14 år har lov til å drive en båt i Florida. Hver person på båten (eller blir slept av båt) må ha en godkjent ikke-oppblåsbar redningsvest. Det er ulovlig i Florida for å drive en vannjet under påvirkning av alkohol eller narkotika, og opererer en båt uforsiktig regnes som en forbrytelse.
Airboat Hensyn

Airboats er vanlig i de myrlendte områdene i Florida, for eksempel i Everglades National Park. Disse båtene har spesielle krav. Airboats i Florida må bruke en undersjøisk eksos eller har en standard bil lyddemper. Andre enheter som skikkelig demper støy skapt av en airboat er egnet i henhold til Florida lov.

Airboats må også være utstyrt med en flaggstang som strekker seg til minst 10 meter over den nederste delen av båten. Flaggstangen må ha et flagg som er "internasjonal orange" i fargen og er synlig fra alle kanter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103579.html

Previous:
Next:

båter