Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Johnson påhengsmotor 115 HK Feilsøking

Johnson, nå Johnson /Evinrude, er synonymt med båter og båtliv. Motorene er kjent verden over. Men som med de fleste maskiner som er utsatt for vær og vind, slitasje forekommer. Problemene er relativt enkelt å feilsøke, enten det er et problem med drivstofftilførselen montering eller en oljelekkasje. Før du tar din 115 HK påhengsmotor for service, er det noen grunnleggende feilsøkingstrinn du kan gjøre på egen hånd. Du trenger
Compression testtrykkmåler
Tennpluggnøkkel
Vis flere instruksjoner
1 p Hvis du har problemer med å starte motoren, ta ut tennpluggen dekselet og bruke skiftenøkkel, ta ut pluggen. Sjekk for mye støv og korrosjon og rengjør pluggen hvis nødvendig. Skift tennpluggen hvis nødvendig.
2 p Hvis du mistenker at motoren har et vakuum lekkasje, inspisere alle forseglingene mellom de motordeler. Pakningene eller pakninger, er ca 1/8 av en tomme tykk, og de forsegle i olje og drivstoff. Sjekk om det er sprekker eller chipping rundt kantene av sel og få dem erstattet hvis det er nødvendig. Kontroller plast bensinpumpen dekning for eventuelle sprekker som dette kan også føre til et vakuum lekkasje. Hvis du føler deg ukomfortabel erstatte pakningene, ta motoren til en kvalifisert marine mekaniker. For en bedre titt på pakningene, har en mekaniker åpner de ulike motorkomponenter.
3 p Hvis motoren hakker og dør eller ikke starter, sjekk for å se om det er nok drivstoff i tank. Sikre at drivstoff linjene er fri for floker og lekkasjer, og tilkoblingene er alle sikker. Klem gummi drivstoff primer for å se etter noen motstand. Hvis du føler motstand, kan det bety at drivstoffet når ikke motoren og drivstoffet samlebåndssammenføyning kanskje må byttes ut.
4

Kontroller motorens trykket ved å fjerne tennpluggen og tilkobling av kompresjon test tverrsnitt til systemet. Lavt trykk i motoren vil føre til at motoren gå tregt eller ikke i det hele tatt. En normal lesing bør være mellom 60 psi (pounds per kvadrattomme) og 90 psi. Hvis avlesningen er lavere enn dette, har en mekaniker undersøke nærmere.
5

Du kan merke en liten mengde røyk hvis det er mye olje lekker. Fjern motoren dekselet for å se etter eventuelle gjenværende olje på dekselet indre. Hvis du oppdager olje, kan det tyde på at ringene er seg. Har en mekaniker ta vare på dette for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103722.html

Previous:
Next:

båter