Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

1996 Sea-Doo GTI spesifikasjon

Bombardier Recreational Products og Bombardier, Inc., er velkjent kanadisk produsentene av fritidskjøretøy, inkludert sin linje av Ski-Doo snøscootere, Can-Am ATV og Sea-Doo vannscootere. 1996 Sea-Doo GTI er en oppføring i Sea-Doo rekreasjons linje av vannscootere. Motor

The Sea-Doo GTI er utstyrt med en 718,2 cc motor. Denne motoren er utstyrt med to Mikuni BN-38I membran-type forgassere og har et kompresjonsforhold på 6.2:1. Den bar på denne motoren måler 82 mm, og den har en 68-mm slaglengde.
Propulsion

The Sea-Doo GTI er utstyrt med en Bombardier Formula fremdriftssystem , med en enkelt scene jet pumpe. Pumpehjulet er 139,5 mm i diameter, fremstilt av rustfritt stål og satt til å rotere i retning mot urviserne. GTI er utstyrt med en direkte-stasjonen girkasse med en splinekoblingen.

Dimensjoner og kapasiteter

The Sea-Doo GTI er 119 inches lang, 47 inches bred og 37,4 inches høy. Den har en tørrvekt av 371 pounds og kan inneholde maksimalt av 496 pounds. Drivstofftanken rommer maksimalt 12 liter vanlig, blyfri bensin. Det maksimale antallet passasjerer som kan trygt innkvartert by the Sea-Doo GTI, forutsatt at de ikke overstiger den maksimale vektgrensen, er tre.
Materials

Skroget til Sea-Doo GTI er laget av et komposittmateriale, og har en messing legering statoren. Strålepumpen bolig, venturi-dysen og er alle laget av plast. Lyddemperen er laget av aluminium, og bensintanken er laget av polyetylen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103753.html

Previous:
Next:

båter