Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik Winterize din Stroke Outboard

Begge to-takts og 4-takts påhengsmotorer bør winterized når de ikke blir brukt i løpet av de kjøligere månedene av året. Winterizing er prosessen for fremstilling av motoren slik at det kan bli riktig lagres inntil den skal brukes påfølgende vår. Det første trinnet er å trekke båten og motor ut av vannet ved slutten av båtsesongen. Du trenger:
drivstoffstabilisatoren
Flush muffer
Motorolje
Oil filter
Pan eller container
Gear glidemiddel
servostyring væske
Stikknøkkel
fettpresse
Vis flere instruksjoner
en

Legg et drivstoff stabilisator til bensintanken da det er omtrent halvfull og deretter fylle tanken å blande stabilisatoren med gassen.

2

Plasser flush muffer på påhengsmotoren, skru på vannet og start motoren. La motoren gå, med de innfelte muffer festet, mellom 5 og 7 minutter. Kjører motoren vil tillate gass /drivstoff stabilisator blanding for å gå gjennom motoren
3

Skift motorolje og oljefilter, hvis motoren er en 4-takter (2. - stroke motorer bruker en pre-mix løsning av olje og gass, der oljen blir lagt til drivstofftanken, ikke gjennom en egen oljepumpe. Hvis du har en to-takts, er det ingen olje filter for å endre, så videre til trinn 4). Fjern pluggen fra motoren og la oljen renne fra reservoaret i en gryte eller container. Ta ut det gamle oljefilteret, erstatte den med en ny og du legger i oljereservoaret. Kontroller at oljereservoaret bunnpluggen har blitt erstattet før du legger ny olje.
4

Sjekk nivået på den hydrauliske styringen-væske reservoaret. Refill reservoaret dersom væskenivået er lavt.
5

Endre glidemiddel i nedre drivenhet på påhengsmotoren. Fjern tappepluggen og la glidemiddel renne inn i en panne. Legg girolje tilbake i undervannshuset.
6

Fjern propellen fra nedre stasjon enhet. Du må løsne mutteren som brukes til å feste propellen til nedre stasjon enhet med en pipenøkkel og deretter trekke av propellen.
7

Kontroller drivakselen for rusk og deretter bruke fett på akselen fra en fettpresse.
8

Place propellen tilbake på nedre stasjon og skru mutteren med en pipenøkkel.
9

Fjern alle slangeklemmene og deretter koble fra slangene å drenere vannet fra påhengsmotoren.
10

Trim eller flytte påhengsmotoren i nedre posisjon til å fullstendig drenere vannet fra påhengsmotoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103452.html

Previous:
Next:

båter