Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan feilsøker jeg en Evinrude 75 HK?

Det er ingenting som å slippe at 75 HK Evinrude påhengsmotor i vannet og sprengningsarbeid over bukten. Evinrude /Johnson er navn synonymt med båtliv og de er kjent og klarert world wide. Som med de fleste maskiner utsatt for vær og på en daglig basis, slitasje kan oppstå. Vanligvis problemene er relativt enkelt å feilsøke, enten det er et problem med drivstoff montering eller ødelagte pakninger. Før du ringer på en marin mekaniker, er det noen grunnleggende feilsøkingstrinn du kan kjøre gjennom på egen hånd. Du trenger
Compression testtrykkmåler
Tennpluggnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at det er nok gass i tanken dersom motoren ikke vil snu. Sjekk at alle drivstoffslanger er sikkert festet, og fri for skader eller lekkasjer. Kontroller gummi drivstoff primeren for tegn på motstand eller hardhet. Hvis du føler motstand, betyr det sannsynligvis at drivstoffet når ikke motoren og drivstoff linje forsamlingen må kanskje skiftes ut. Har en kvalifisert marine mekaniker gjøre dette for deg.
2

Ta ut tennpluggen og sjekk for korrosjon eller overdreven oppbygging av smuss. Vanligvis, hvis pluggene er grå i fargen, bør de være bra. Rengjør pluggene eller erstatte dem hvis nødvendig.
3

Åpne opp plast dekselet, eller cover, til motoren og se etter eventuelle fettrester på innsiden. Hvis du oppdager olje splatter, kan det tyde på at ringene er i ferd med å bli oppbrukt. Har dem erstattet av en marin mekaniker.
4

Inspiser pakningen (pakninger) mellom motordeler for noen slitasje. Pakningene er rundt en åtte av en tomme i tykkelse og hvis kompromitteres, kan de forårsake en vakuum-lekkasje i systemet. Har en mekaniker erstatte disse for deg.
5

Sjekk systemet for riktig motor press. Ta ut tennpluggen og koble komprimering testtrykkmåler. Avlesningen skal være mellom 60 og 90 kg per kvadrattomme (PSI). Enhver leser lavere enn dette bør undersøkes av en mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103718.html

Previous:
Next:

båter