Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan å forhandle om prisen for en Yacht

Finne den perfekte båten kan ta måneder, kanskje år. Når du finner det, må du finne ut nøyaktig hvordan å forhandle frem en pris som er riktig for fartøyet. Det er mange ting å vurdere når forhandling prisen for en yacht, men til slutt vil det være vel verdt å bruke tid og krefter. Forhandle en god pris for en yacht kan være ganske vanskelig, men det er ikke på langt nær umulig. Instruksjoner
en

Slå opp den blå bok prising på yachten av ditt valg med NADA guider på nettet. Du kan også sjekke en web-basert båt verdi katalog som BUCValu (se Ressurser). Anslå kostnadene ved å opprettholde noen ekstra fasiliteter som hytter og toaletter. Legg til at et estimat kostnadene for gass, avhengig av størrelsen på båten og motoren, for å finne ut en realistisk totale kostnaden for båten.
2

Get forhåndsgodkjent av en utlåner for en marin lån, en gratis tjeneste. Långivere vil ta en titt på din gjeld til inntekt ratio, som skal være under 35 prosent. Bruk kun en marin långiver, ikke en bank, fordi de fleste banker ikke forstår yacht utlånsvirksomheten også, og ikke låne penger for dyrere båter.
3

Har yacht inspiseres. Inspektøren skal se etter strukturelle eller mekaniske skader at eieren kan ha unnlatt å nevne eller ikke visste om. Inspektøren skal også være i stand til å fortelle deg om yachten vil trenge reparasjoner i nær fremtid.
4

Få estimater på reparasjoner hvis de vil være nødvendig. Spør eieren om å trekke fra prisen på reparasjoner fra prisen på båten hvis mulig
5

Sett en pris på hva du er villig til å betale for en yacht;. Skrive ned prisen og holde seg til det. La eieren eller forhandler vet hva du ønsker å bruke, og ikke overskrider budsjettet med mindre eieren kaster i ekstra som gjør det til en avtale verdt gripe tak. Gi eieren tid til å vurdere din pris.

Diskuter legge til avtalen ved å gi statister som redningsvester, en nødsituasjon stilling som indikerer radiofyr (EPIRB) eller til og med seiling leksjoner.
6

Settle om en pris og kjøpe din båt. Hvis du ikke kan komme til en enighet, gå videre til neste yacht.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103484.html

Previous:
Next:

båter