Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan bruke hørselvern på en påhengsmotor

Marine flush adaptere, kalt øreklokker i båtliv sirkler, la påhengsmotorer å motta kjølevann fra en hageslange når motoren må kjøres ut av vannet. De består av to flate motstående gummi mansjetter, en med en slange-tilkobling, på begge sider av en lang U-formet brakett som tillater dem å tette mot begge sider av det nedre drivenheten gjennom normalt nedsenket vanninntak. De to kopper på U-brakett ligne øreklokker, og dermed begrepet. Bruk disse øreklokker ved service en motor. Du trenger
Påhengsmotor øreklokke satt
hageslange
Vis flere instruksjoner
en

Plasser trailered eller løftet båten på et sted hvor vannet kan renne av enkelt. Det er best hvis bakken skråner ned vekk fra baksiden av båten.
2 Øreklokker hjelpe flush salt vann fra påhengsmotor etter å ha kjørt.

Kjør en hageslange fra vanntilførselen stuss ventil på baksiden av båten, noe som gjør at det ikke er knekk.
3

Træ øreklokker på enden av hageslangen som du ville en slange dyse eller plenen sprinkleranlegg.
4

Finn på vanntilførselsslangen siler eller hull som ligger på begge sider av påhengsmotor nedre stasjon enhet skeg. Disse er vanligvis plassert på den flate delen av den nedre enhet rett ovenfor den sylindriske girhus. På mange større motorer, er du i stand til å se rett gjennom innløpet til den andre siden.
5

Skyv øreklokker forsiktig over fremsiden av skeg og senter gummi kopper rett over innløpet. Den elastiske klemme kraft levert av braketten tillater koppene å bli komprimert slik at det dannes en tett forsegling på siden av skeg. Slå på hageslangen inntil vannet bare begynner å strømme ut rundt koppene.
6

Ta en siste titt for å være sikker på at slangen, kjæledyr eller barn ikke er i motorens nærhet, spesielt nær propellen.
7

Start påhengsmotor med normal gass og kvelende prosedyrer du bruker i vannet. Sett gasspaken til en rask tomgang, ca 1500 RPM hvis du har en turteller, med giret utkobling funksjonen aktiv. Denne funksjonen lar deg stille inn gassen til et punkt uten å engasjere forover eller revers.
8

et vaktsomt øye med kjølevannet er avslørende stream å begynne å strømme fra baksiden eller på siden av motoren. Strømmen gir sikkerhet for at vannpumpen i nedre enheten fungerer som den skal, og at kjølevann i motorblokken er fulle og absorberer varme fra motoren.
9

Slå motoren ned dersom avslørende stream ikke flyter innen 30 sekunder. Se etter blokkering i avslørende stream uttaket maljen. Dersom denne er blokkert, kan strømmen er vann kjøre ned langs innsiden av skeg med eksosen. Blokkering kan fjernes med et strøk-vedheng ledning fast i maljen til et maksimum på omtrent en tomme dybde. Hvis du fortsatt ikke kan få en avslørende datastrøm kan vannpumpe impeller bli ødelagt eller utslitt helt nødvendiggjør sin erstatning.
10

Bruk dette regimet i følgende sammenhenger for å holde motoren utfører som nye for mange år:. Hver gang båten brukes i saltvann, da winterizing motoren, og når du utfører tune-ups eller annet vedlikeholdsarbeid på motoren som krever kjører den ut av vannet
11

butikken de øreklokker på et trygt sted ombord utenbordsmotoren båten slik at du kan bruke dem når båtliv borte fra hjemmet også. Mange marinaer har ferskvann slanger slik at båteiere å skylle sine motorer etter bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103543.html

Previous:
Next:

båter