Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Marinaene i Davie, Florida-området

Steder med fasiliteter, ramper og dokkingstasjoner for lossing, lasting og sikring båter er kjent som marinaer. Noen marinaer er offentlige, som brukes av ferierende eller lokale innbyggere, og noen marinaer tjene som porter for kommersiell skipsfart. Hvis du har planer om å være i Davie, en by bare innover fra den sørøstlige kysten av Florida, og leter etter et sted å holde båten, kan flere marinaer bli funnet like øst for Davie i kystnære byer som Dania Beach og Fort Lauderdale . Harbour Town Marina

Syv miles øst for Davie på Dania Beach er Harbour Towne Marina. Harbour Town Marina leverer slips, elektrisitet, drivstoff og sanitær stasjon, en takling butikk, vaskerom og mer. Lagerlokaler der båter kan lagres innendørs er også tilgjengelig, og du kan føle deg trygg forlate båten uten tilsyn så marinaen gir døgnet rundt sikkerhet. Priser på marinaen er basert på lengden av båten.

Harbour Towne Marina801 Northeast Third StreetDania Beach, Florida 33004954-926-0300harbourtownemarina.net
Port Royale Yacht Harbor

Også i Dania er Port Royale Yacht Harbor, satt i en privat havn som gir grunnleggende dokker med elektrisitet. Det er en slip for å få båten inn eller ut av vannet og marinaen ikke tankene hvis gjestene bor ombord under oppholdet. Priser på marinaen er basert på lengden av båten og rabatter er tilgjengelig for opphold på tre måneder eller lenger.

Port Royale Yacht Harbor629 NE Tredje StreetDania, Florida 33004954-804-1442portroyaleyachtharbor.com
Yacht Haven Park og Marina
p Hvis du reiser med en båt og en RV, like nordøst av Davie, i Fort Lauderdale, er Yacht Haven Park og Marina. Dette marina gir dokker samt asfalterte RV områder. Elektriske forsterkere, vaskerom, dusjer og en tømmestasjon er tilgjengelig og på stedet er det et svømmebasseng og boblebad. Yacht Haven Park og Marina prisene bestemmes på enten daglig, ukentlig eller månedlig basis.

Yacht Haven Park og Marina2323 State Road 84Fort Lauderdale, FL 33312800-581-2322yachthavenpark.com


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103542.html

Previous:
Next:

båter