Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan løfte en Boston Whaler

En Boston Whaler er en merkevare av motorbåt preget av en skum-cored glassfiberskrog med en påhengsmotor og senter styrekonsoll. De er produsert i USA av Boston Whaler, Inc. Du trenger en båt lift å øke Boston Whaler ut av vannet for oppbevaring, vedlikehold eller reparasjon. Det finnes mange forskjellige typer av Boston Whalers og luft heisanlegg på markedet. The Boston Whaler 305 Conquest bruker vanligvis den AirBerth løfte system. I løpet av kort tid og med litt oppmerksomhet på detaljer, kan du løfte Boston Whaler 305 Conquest med AirBerth. Du trenger
Boston Whaler
AirBerth Boat Lift
Vis mer Instruksjoner
løfte Boston Whaler 305 Conquest med en AirBerth
en

Nedre din AirBerth båt løft i vannet ved siden av dock. Sørg for at Boston Whaler trekkes vekk fra kaien.
2

Dock båten over AirBerth av styringen mellom forankring guider. De fortøyning guider er to lange biter av gummi som stikker opp av vannet. Din Boston Whaler er styrbord og babord passer sikkert mellom forankring guider.
3

Fest AirBerth posisjonering ropes til Boston Whaler. De to posisjonering tau feste til to kroker på akterenden av båten som ligger på babord og styrbord side.
4

Ta to rør festet til viften boksen og legg dem over de åpne luftkontroller på båten heis. Viften boksen er hvit, boksen luftpumpe som følger med AirBerth heis. Luften er plassert til AirBerth ved baugen av båten. Pass på å vri og lås luften slangekuplinger, på slutten av blåser boksen rør, på plass ved å trekke opp de vedlagte klemmer.
5

Pump luft inn i primære rør ved å trykke to knappene på toppen av viften boksen. Sørg for at pumpen er koblet til en vanlig stikkontakt for strøm. Som rørene neddykket i vannet fylles med luft, vil AirBerth løfte båten baugen først. Det vil ta ca 3,5 minutter å fullstendig løfte båten.
6

Trekk ut Boston Whaler sin eksos enderør ut av vannet ved å trekke tauene festet til kai i AirBerth. Sikre tauene til klamp plassert under AirBerth logo på båten heis.
7

Slå av viften boksen ved å trykke på to knapper på toppen av boksen. Fjern de to luft slangekuplinger fra luftkontroller ved å senke klemmene og kronglete av slangefittingsen. Erstatte slangekuplinger med luft kontroll caps som ligger ved siden av luften kontroll åpninger. Nå Boston Whaler løftes og klar for transport.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103374.html

Previous:
Next:

båter