Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Marine Toalett Instruksjoner

Modern levende er full av standard fasiliteter som flushing toaletter og rennende vann. Når du er på et stykke rekreasjons utstyr som en båt, har du fortsatt grunnleggende behov som må være oppfylt. En marine toalett gir bekvemmeligheten av innlagt vann og sanitær når vanlige avløp er ikke tilgjengelig. Drift og vedlikehold av en marin toalett er ikke så komplisert som det kan virke. Du trenger:
instruksjonsbok
Muttere, bolter og skiver som passer din toalett modell
Wrench
Silikon fugemasse
RV eller marine toalettpapir
Mild, ikke-slipende rengjøringsmiddel
Myk klut
Vis flere instruksjoner
en

Installer den marine toalett på VVS-uttaket i henhold til instruksjonene i håndboken. Bruk muttere, bolter og skiver som produsenten anbefaler. Stram hvert tilkoblingspunkt med en skiftenøkkel og kjøre en perle av silikon rundt hele bunnen omkretsen av toalettet.
2

Smør toalettet hvis den ikke har blitt brukt på en stund, eller om dette er første gangs bruk. Fyll toalettskålen halvfull med varmt vann med avløp lukket dør. Åpne avløpet å tømme bollen.
3

Bruk toalettpapir som er spesielt designet for de kjemiske toalettanlegg i en RV eller marine miljø. Regelmessig, kan husholdningen toalettpapir tette marine toalett.
4

Skyll marine toalett i henhold til produsentens anbefalinger. Avhengig av modell, kan den marine toalett har en fotpedal på forsiden eller siden, eller et håndtak på hver side. Skyv eller trekk denne spaken for å kjøre vann i bollen og slipp vannlåsen å spyle avfallet til septiktanken nedenfor.
5

Rengjør marine toalettet riktig. Tapp av toalettskålen. Plasser en liten mengde av et mildt, ikke-slipende rensemiddel på innsiden og utsiden av toalettet. Rengjøringsmidler beregnet for keramiske overflater fungere godt. Tørk av med en myk klut. Skyll grundig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103663.html

Previous:
Next:

båter