Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hva er forskjellen mellom en Fribordshøyde & a Bulwark ?

Ordene ripa og bolverk høres ut som de kan vise til noe lignende . Begge er typer armering involvert i forsvar . Mens ordene kan virke like, reling og bolverk har svært ulike betydninger . Reling

Begrepet " ripa " stammer fra en forsterket topp bord på skipet , der artilleri ble montert . Begrepet er nautisk og dag refererer til toppen av siden av skipet, eller i et trekar , den øverste planke . Artilleriet på krigsskip vist seg så tung, de beste kantene av området der de montert kanoner eller andre artilleri for å bli forsterket . Dette øverste området ble kjent og er fortsatt kalt " ripa . "
Bulwark

Et annet begrep for et bolverk er voll . En bolverk er en barriere , voll eller murfestningen bygget for forsvar . Soldater bygge bolverk for å beskytte sin posisjon under krigen engasjementer.
Annet område

Fribordshøyde opprinnelig henvist til en del av skipet brukes til å støtte artilleri. Bulwark har en nautisk konnotasjon også. En skansekledning på et skip refererer til den del av skapet eller vegg over dekk som tjener til å beskytte personer eller gjenstander på hoveddekket . Dette lukkede delen av dekket over vann er et "forsvar " eller bolverk for dem på hoveddekket .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103664.html

Previous:
Next:

båter