Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Sitron lover for båt

Den beste måten å unngå å måtte hanskes med føderale sitron lover er å kjøpe smart. Men selv de mest flittige kjøperen finne seg selv på den dårlige siden av en avtale. Ikke alle stater har beskyttende sitron lover, selv om mange gjør det, og andre er på bøkene arbeider mot lover. Den føderale sitron loven fungerer som et teppe i slike tilfeller, og det er når du skal bruke båten sitron lov å få tilfredsstillelse. Federal Law

Den føderale sitron lov som dekker båtene er kjent som Magnuson Moss Garanti Act, ifølge advokat Ronald Lee Burdge. Loven omfatter alle produkter sammen med båter som koster mer enn $ 25 og er laget for privat bruk, som for eksempel fritidsbåter.
Dekning

Den føderale sitron loven dekker alle deler av båten, fra mekaniske deler til skroget. Ikke alle stater har sitron lover. Men i noen stater, lovene på sitron kjøretøy, inkludert biler, RVs, motorsykler og båter, også brukte biler. Hvis du kjøper en brukt båt som har unresolvable reparere problemer, bør du sjekke lokale lover om å få en dom for en sitron. I både nye og brukte tilfeller dekker loven deg uansett skriftlige eller uttrykte garantier. Det er enighet om at god stand er underforstått med mindre annet er oppgitt. Implisitte garantier inkluderer knusing av deler som ikke skal brytes, eller som slites ut ved normal bruk, for eksempel hvis et glassfiberskrog sprekker uten grunn. Forhandleren eller produsenten kan kreve vitnesbyrd fra eksperter angående problemet. Domstoler kan også anser vitnesbyrdet av eksperter som er nødvendige før vi gir en dom på hver side.

Juridiske krav

sitron loven sier at en enkelt sak som krever tre turer til et servicesenter eller en mekaniker besøk til båten uten oppløsning krever at produsenten eller forhandleren skritt inn og gjøre vedtak ved å erstatte båten, refundere penger eller benektende kontrakten.
Process

p Hvis forhandleren, eier og produsent ikke kan bli enige om en løsning, går saken ved voldgift. Ingen advokater er nødvendig. Begge sider legge frem sin sak for en dommer som avgjør gyldigheten av sitron kravet.
Unngå en sitron

alltid en potensiell kjøper på et vann test. Du kan ikke se på en båt, og vet at det fungerer godt. Selv splitter nye båter kan ha problemer. Vær forsiktig med hva du signerer. Fordi sitron lov krever at alle biler har en implisitt garanti hvis ikke annet er oppgitt, kan en forhandler, produsent eller privat selger forsøke å få deg til å slippe sitt ansvar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103640.html

Previous:
Next:

båter