Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Prinsipper for Marine Safety Management Systems

The International Safety Management Code (ISM) ble utarbeidet for å etablere marine sikkerhets-styringsprinsipper. Etterlevelse av anbefalingen ble obligatorisk i 1998, hvoretter den ble vedtatt av International Maritime Organization (IMO). Hensikten med koden er å gi en internasjonal standard for sikker styring og drift av skip og hindring av forurensning. The International Safety Management Code krever at selskaper å utvikle, implementere og vedlikeholde et sikkerhetsstyringssystem. Management for sikker drift av skip

Koden etablerer forvaltningsmål som gir for sikker praksis ved drift av skip. I tillegg etablerer koden prinsipper for trygge arbeidsforhold og for kontinuerlig forbedring i ledelsesmessige ferdigheter av personell. Koden etablerer også mål for å sikre mot identifiserte risikoer. Det krever at et sikkerhetsstyringssystem bli satt på plass av rederiet eller av noen annen person som har ansvaret for å operere fartøyet.
Menneskelig sikkerhet til sjøs og i havn

International Safety Management Code pålegger prinsipper knyttet til menneskelig sikkerhet til sjøs og i havn. Sikker praksis ved drift av skip og trygge arbeidsforhold områder, både ombord fartøy og ved porten, er nødvendig, for å unngå personskader og tap av menneskeliv. Personale er nødvendig for å sikres mot identifiserte risikoer og tiltak må foretas for løpende beredskap og sikkerhet ledelse kurs, som passer til de ulike personell. Ansatte, både på fartøy på sjøen og på land plikt, må holdes, gjennom opplæring, i en tilstand av beredskap for nødssituasjoner. For å oppnå disse prinsippene, er det nødvendig for personell å overholde enhver og alle retningslinjer som har blitt anbefalt av International Safety Management Code og alle maritime næringen organisasjon, som anses hensiktsmessig (se Referanse 2).


Environmental Protection

Koden gjør avsetninger for en miljøvernpolitikk, som definerer kommunikasjonslinjer mellom skip og offshore personell og definerer prosedyrer for rapportering av ulykker. Koden gjør også bestemmelser for rapportering av nødhjelp og for intern styring og revisjon vurderinger. Hvert rederi er nødvendig for å både initiere og iverksette overordnede retningslinjer for å oppnå disse målene, som inkluderer å gi de riktige ressurser og landbasert støtte strukturer. Hvert rederi er nødvendig å utpeke et landbasert person, som har direkte tilgang til det høyeste nivået i ledelsen. Koden definerer myndighet og ansvar skipsføreren og understreker verdien av pågående personell trening. Rederiene må være forberedt på å håndtere kriser og sikre at regelmessige inspeksjoner av sine skip utføres. I den endelige analysen, instruerer koden at ansvaret for å sikre etterlevelse ligger hos regjeringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103727.html

Previous:
Next:

båter