Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Tradisjonelle metoder for Boat Building

Inntil det nittende århundre, ble båtene tradisjonelt bygget for hånd av tre. Før oppfinnelsen av elektroverktøy og materialer som glassfiber, ble kunsten båtbygging basert på fine trearbeid. Båtene ble impregnert gjennom en kombinasjon av tettsittende skjøter og bruk av tjære. Dekk

Ships 'dekk ble tradisjonelt laget av mahogni, en tropisk hardwood kjent for sin holdbarhet. Ved å opprette lange strimler av mahogni, hver med en tunge på den ene siden og en groove på den andre, gjorde skipsbyggere stykker som de kunne da passe sammen til en tilnærmet vanntett overflate for å beskytte den levende områder under dekk. Alle deler av en trebåt fått utrolig overgrep når seiling på åpent hav og trengte å bli bygget for ekstremt høye krav til holdbarhet og styrke for å hindre dem fra å bli ødelagt av styrken på havet.
Interiør Kabinett

Tradisjonelt bygget båter og skip ble noen ganger utstyrt med forseggjort og vakker cabinetry, spesielt i kapteinens lugar. Mahogany var tre av valget skyldes både sin motstand mot vann og fuktighet og dens skjønnhet når høvlet, pusset og ferdig. Ferdig mahogni trim og kabinettet på et skip er kjent som "pyntelister" og er en av detaljene som gjør gamle båter så estetisk tiltalende. De ferdigheter som kreves for å bygge skip 'cabinetry og trim omfatter både tradisjonell cabinetmaking og båtbygging ferdigheter. Gifte torget saksbehandling av kabinettet til de buede sidene av det indre av en båt eller skip er en ferdighet som krevde mange timer å mestre.
Lapstrake Hull

Dette er den tradisjonelle konstruksjon metode for skroget på et tre båt. En lapstrake er en lang, tynn stykke tre lik de clapboards som brukes til ytterkledning på hus. Formen på båtens skrog ble bestemt ved en ramme laget av solid tømmer. Lapstrakes ville deretter påføres over denne ramme og overlapper hverandre med tjære mellom dem for å skape en vanntett konvolutt. Lapstrake konstruksjon er en vanskelig ferdighet fordi den omfatter legging av rette stykker av tre over en buet ramme nøyaktighet som er tilstrekkelig til å gjøre dem vanntette. Før oppfinnelsen av glassfiber og kryssfiner, var dette den viktigste måten å bygge skroget til en båt eller skip.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103777.html

Previous:
Next:

båter