Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hjemmelaget Trailer Dolly

Flytte båt, campingvogn eller verktøyet trailer rundt selv kan være en back-breaking jobb. Løfte og bære hele tungen vekten av tilhengeren mens du skyver den på plass sterkt begrenser hvor langt du vil være i stand til å flytte den. En hjemmelaget trailer dolly løfter tunge og bærer vekten på hjulene slik at alt du trenger gjøre er å trekke tilhengeren til valgt sted. Hva du trenger

å lage din egen hjemmelagde trailer dolly du trenger et par meter av stålrør. En god størrelse, hvis du bruker runde rør, er ca 1,25 inches i diameter. Hvis du bruker firkantrør det skal være ca 1,5 inches square. En veggtykkelse på 1/8 tommer er tilstrekkelig for enten runde eller firkantede rør. Du trenger også et stykke 5/8-inch runde lager for akselen, to hjul og dekk, en trekkrok ball og en liten del av ett-tommers runde lager eller rør for håndtaket.

Å gjøre en Tow Dolly

Start med å lage håndtaket forsamlingen. Klipp to stykker av rund eller firkantet rør. Gjør en ca fem meter lang og en omtrent to meter lang. Sveise dem sammen i en "T"-form, med en kort bit blir korset bar. Senter og sveis en-tommers rør eller rund lager til den andre enden av de fem-fot stykke for et håndtak. Dette er et godt tidspunkt å også sveise 5/8 "runde lager aksel til de to-fots lange tverrliggeren. Gjør akselen lang nok til at hjulet til å passe med en flat skive på begge sider av hjulet og bore et hull gjennom hver ende av akselen for en splinten. Monter hjulene på akselen.

Deretter måler du avstanden fra tilhengeren coupler til bakken når tilhengeren er av bilen og sitter på jack sin. Denne målingen , minus lengden på stikk ball er lengden på den oppreist for trailer dolly. For eksempel er hvis tilhengeren tungen til jord målingen er 20 inches og stikk ball er tre inches lengden av slangen for oppreist 17 inches . Weld stikk ball til toppen av oppreist.

Sveising oppreist på plass er enklest med en hjelper. Med akselen sentrert under tilhengeren tungen ha din hjelper holde håndtaket på en slepe vinkel mens du tack oppreist i posisjon mellom stikk coupler og dolly tverrliggeren /aksel. Jacking tilhengeren høyere først gjør denne oppgaven enklere. Sett stikk ballen i koblingen og tack sveis oppreist på plass etter at det er rett opp og ned. Etter endelig sveising av den oppreist og en maling jobb, er hjemmelaget trailer slep dolly fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103564.html

Previous:
Next:

båter