Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Sailing Around the World Solo

Seiling solo rundt om i verden er ikke en tur for å bli tatt lett på. Lange avstander mellom kontinenter kan utløse ensomhet og kjedsomhet. Reiser seilere må være selvforsynt siden det er ingen hjelp hvis noe går galt. Du må seile og vedlikeholde båten alene under alle forhold, selv når du er syk. Som blir sagt, mange mennesker beskrive solo seiling som en av de vakreste, tilfredsstillende aktiviteter mulig. Med et godt utviklet båt og riktig bestemmelser, er en solo rundt i verden turen en skikkelig prestasjon. Båt

Valget av båten er kritisk for en solo rundt i verden turen. En rekke nye båter som er designet for solo offshore seiling og stor nok til å bære nok bestemmelser for lange interkontinentale reiser. Hvis prisen er et problem, eldre båter fra 1960-tallet på kan gi gode, solide skrog med tilstrekkelige kjøl. Disse eldre båter kan ettermonteres med utstyr for å hjelpe en solo sjømann på lange offshore turer.
Ruter

Det første du må etablere er hvor du vil starte reisen fra. Utgangspunktet kan ha en innvirkning på din veivalg. Den neste tingen å bestemme er om du vil bruke enten Suez-kanalen eller Panamakanalen å forkorte turen eller tillate for raskere tilgang til ulike deler av verden. Noen mennesker velger å bruke kanalene, mens andre foretrekker å seile mer tradisjonelle rutene som de gamle Clipper ruter. Hvis båten har begrenset bestemmelser, er det viktig å planlegge stopp for forsyninger. Det kan være en god idé å få visum på forhånd for de landene der du har tenkt å slutte.

Races
p Hvis du er en svært erfaren sjømann og nyte påkjenningene av konkurransedyktige seiling, kan du vurdere en solo rundt om i verden seiler løp som Around Alone. Dette løpet har en rekke klasser, og båter konkurrerer primært mot båter i samme klasse. En fordel med å ta del i en solo verden rundt løpet er at rutene er forhåndsdefinert og har du støtte fra andre erfarne sjøfolk for å hjelpe til med planlegging. Du vil også ha kameratskapet og tilfredsstillelse av å være en av svært få personer som har konkurrert i en slik unik hendelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103429.html

Previous:
Next:

båter