Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Norge Ferry Cruises

Norge er kjent for sin dramatiske landskap som byr på utsikt mot fjell, klipper og fantastiske solnedganger. På grunn av landets lav befolkning og lange kystlinje, er dens transport mindre utviklet enn i andre europeiske land. På grunn av dette, er gammeldags og tradisjonell vann transport og ferger fortsatt hvor mange nordmenn får fra by til by. Reisende kan gå inn ferger som passasjerer eller kjøre sine biler om bord. Color Line

Color Line er den største cruise-og ferge linje i Norge. Linjen tilbyr ferger mellom Norge, Danmark, Tyskland og Sverige, og er en praktisk måte å besøke flere skandinaviske land. Linjens viktigste havnene er i Oslo, Kristiansand, Larvik og Sandefjord. Fergen fungerer ikke noen innenlandsruter.

Color LineHjortneskaia, N-0250 OsloP.O. Box 1422 Vika, N-0115 Oslo +47 8100 0811colorline.no
Hurtigruten

Hurtigruten er en nasjonal norsk cruiserederi som besøker 34 havner hver dag langs norske kysten . Det besøk noen av de mest avsidesliggende porter. Dette gir en opplevelse for en reisende å se mer autentisk norske fjord byer som internasjonale cruise linjer ikke besøk. Hurtigrutens skip frakter passasjerer, biler og last til noen av disse avsidesliggende byene. Linjen tilbyr turer i norske kyst og mulighet for reisende å velge sine egne porter og hoppe av og på fergen.

2 HurtigrutenHavnegata, N-8500 Narvik 47 7696 7696hurtigruten.com


Fjord Line

Fjord Line er den eneste norske linjen som tilbyr ruter fra den vestlige norske kysten til England og Danmark. Linjen ferger last, passasjerer og biler til Nordsjøen. Deres norske havner er Stavanger og Bergen. Rederiet tilbyr luksuriøse hytter for lengre reiser.

Fjord LineVestre Strandgate 31B, N-4611 Kristiansand S 47 8152 6500
Tide

Tide med ferja transport mellom Trøndelag, Møre og Romsdal, Hordaland, Rogaland og Agder. Fergen vil romme biler. Tide tilbyr også reise på hurtigbåtene, men denne tjenesten ikke plass til biler. Selskapet tilbyr et engelsk nettsted med lett trykte boarding billetter og en e-postadresse for kundeservice spørsmål. De fleste av deres skip har en kiosk hvor du kan kjøpe mat og drikke.

TideTide ASA, Postboks 6300N-5893 Bergen 47 55 23 87 00eng.tide.no/Default.aspx? Pageid = 756

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103535.html

Previous:
Next:

båter