Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik feilsøker en Briggs & Stratton Elektrisk motor

Briggs & Stratton har produsert små motorer for allmennheten for mer enn 100 år. De fleste Briggs & Stratton motorene er avhengige av interne forbrenningsteknologi til kraftprodusenter, påhengsmotorer, snøfresere og gressklippere. Men selskapet bygger nå en Etek elektrisk motor som kommer ligger i en avtakbar ferskvann påhengsmotor. Motoren er utviklet spesielt for Pontoon og dekk båter. Mens denne motoren er mer miljøvennlige enn de som brenner fossile brensler, kan det utvikle kjører saker fordi det er i nær kontakt med vann. Du trenger
Gummihansker
Ratchet satt
Volt ohm meter
Beskyttende briller
Høy kvalitet multipurpose spray-on smøremiddel
Scrub pensel
Avfettingsmiddel
Clean vann
Vis flere instruksjoner
Feilsøking av en Briggs & Stratton Elektrisk Motor
en

Fjern de seks skruene som fester vedlikehold dekselet på toppen av motoren, ved hjelp av en skralle. Fjern vedlikehold dekselet og finne motorens 12-volts batteri. Sjekk de to ledningene som er koblet til batteriets terminaler. Pass på at ledningene er fri for korrosjon og ordentlig koblet til batteriet. Hansker og vernebriller, trykker de positive og negative leder av din ohm meter til de tilsvarende kontaktene på batteriet. Hvis lederne ser ut til å være i god form, men uten kostnad er til stede, må batteriet lades opp eller skiftes ut.
2

Skru motorens fører fra batteriet og løfte batteriet fra sin beskyttende vugge til utsette den interne driften av motoren. Kontroller at strømbryteren er i av-posisjon og ingen makt strømmer til motoren. Føl drivaksel som fører fra undersiden av motoren og går ut utenbords bolig-på bunnen av motorens propellen. Det er normalt for en fin oljefilm glidemiddel å belegge drivakselen. Hvis det er ingen til stede, må hele påhengsmotor bli tatt til en lisensiert forhandler eller verksted for service. Smøremiddel må anvendes innenfor motorens boliger så vel som innenfor påhengsmotoren sin bolig.
3

Inspiser smøremiddel for dråper vann. Denne motoren er laget for å være forseglet mot elementene og hvis vannet siver inn i motoren, kan det oppstå skader. Hvis du finner vann i motoren og det ikke fungerer, kan motoren krever profesjonell reparasjon eller utskifting.
4

Sving påhengsmotoren propell for hånd. Dersom det ikke kan slås, har statoren i motoren beslaglagt og må være fagmessig repareres. Hvis det vil snu, om enn tregt, midlertidig, eller med en høy skrapelyd, har sammenhengen mellom propellen og drivakselen blitt penetrert av vannbårne partikler, sand, skitt eller andre sedimenter.
5

Fjern boltene som holder den nedre halvdelen av påhengsmotoren bolig fra øvre halvdel, med en skralle. Den nedre halvdel av huset vil inneholde et universalledd som kobles til drivakselen. Dette universalledd vil løfte unna, slik at propellen skrus fra en omvendt-gjenget sentral skrue.
6

Skrubb universell felles, sentral skrue, og propell med et avfettingsmiddel i et rent miljø. Hver flekk av skitt og crusty oppbygging må fjernes. La avfettingsmiddel tørke, deretter skrubbe det av med vann. Tillate vannet å tørke, deretter spraye alle komponenter med høy kvalitet smøremiddel før re-sammenstillingen den nedre halvdel av den utenbords boliger og koble den til den øvre halvdel av huset. Returnere batteriet til holderen, skru fører tett på plass, bolt vedlikehold dekselet tilbake på plass, og forsøk å starte motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103617.html

Previous:
Next:

båter