Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Yanmar Diesel motor ventil Spesifikasjoner

The Yanmar Vengance 750 motoren er verdens første væskekjølt, to sylindre, diesel motor. Motoren er laget i USA og er sertifisert av EPA for lave utslipp. Yanmar er et japansk selskap grunnlagt i 1912. Den Vengance 750 kan brukes til ulike applikasjoner og er økonomisk på grunn sin bruk av diesel. Ventil spesifikasjoner

The Yanmar Vengance 750 har to ventiler per sylinder. En ventil er for inntak og den andre er for eksos. Forbrenningen blanding av brennstoff og luft er direkte injiseres i inntaksventilen av denne motor ved inntaksmanifold. Den exhuast manifold bærer leftover blandingen fra forbrenning og sender den ut gjennom motorens eksos-systemet. Ventilene på denne motoren er kontrollert av en overliggende kamaksel.
Generelle spesifikasjoner

Yanmar 750 Vengance er en 749-cc, to sylindre, diesel motor. Sylinderløpet av denne motoren er 3 inches i diameter og slaget stempelet beveger seg tre inches også. Denne motoren er naturlig pustende og kjølesystemet bruker flytende. Denne motoren kan gå maksimalt 3200 omdreininger per minutt. Den maksimale hestekrefter at denne motoren kan produsere er 17,3 ved arbeid på 3,2000 omdreininger per minutt. Den starter systemet bruker et 12-volts elektrisk motor.
Dimensjoner

Yanmar Vengance 750 er 20,51 inches lang, 15,7 inches bred og står 16 inches fra bakken. Den tørre vekt av denne motor er 112 pounds. Tørrvekten gjenspeiler vekten av motoren uten gass, og ingen av de nødvendige væsker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103388.html

Previous:
Next:

båter