Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvor å Fastsette Påhengsmotorer

Båten gir deg timesvis med underholdning og fritid hvert år. Men å eie en båt krever også tid og kostnader for å vedlikeholde og reparere sitt påhengsmotor. Betale en mekaniker for hver reparasjon kan forlate lommene mye lettere. Lære å fikse påhengsmotor kan spare deg penger og frustrasjon av konstant mekaniker besøk. Du vil ikke være i stand til å gjøre alle reparasjoner selv, men det er mange vanlige problemer du kan lære å fikse selv. Du trenger
Fuel behandling
Stikknøkkel
oxyacetylene lommelykt
Tenger
Replacement vannpumpe
Glidemiddel
Vis flere instruksjoner
1

Legg et drivstoff behandling til drivstoff blandingen. Dette er en enkel reparasjon for en motor som spytter eller ikke starter opp. Bruk en etanol behandling, særlig hvis du vanligvis fylle opp på en bensinstasjon i stedet for en marina.
2

Fjern og bytt vannpumpen ligger ved siden av termostat på motoren hvis båten blir overopphetet etter operasjon . Begynn med å løsne pumpens sikringsboltene med en pipenøkkel.
3

Heat vannpumpen er forbindelseslinjen med en oxyacetylene lommelykt. Fjern linjen. Fjern messing pinnene som holder pumpen på plass med en tang.
4

Reverse trinnene for å installere den nye vannpumpen. Smør alle punkter for å gjøre monteringen glatt og lett. Fest forbindelseslinjen, ved å følge instruksjonene og maskinvare som fulgte med den nye pumpen.
5

Sjekk de omkringliggende slanger og pakninger på vannpumpen ofte for tegn på slitasje og skader. Erstatte disse delene hver sesong. Riktig vedlikehold vil hindre gasslekkasjer og skader på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103387.html

Previous:
Next:

båter