Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik Rengjør Marine Vekst på en påhengsmotorteam

Påhengsmotorer er effektive drivsystemer. De gir retningsbestemt fremstøt for steerage med motorkraft, og leggen har en folie form som gir styrefart når du har fremgang og motoren er i nøytral. Dette folie form og propellen avhengige av laminær å fungere ordentlig. Marine vekst, slik som rur og blåskjell, forstyrrer dette laminær og ruiner effektiviteten av folie figurer som fører til dårlig styrefart og tap av hastighet grunnet dra. Begroing fjernes lett og må gjøres minst en gang i sesongen, vanligvis i begynnelsen av sesongen. Du trenger:
Strøm vaskemaskin
Scraper
støvmaske
Sandpapir (80 grit)
Plansliper
Paint (motor maling eller bunnstoff)
Paintbrush

Vis flere instruksjoner
en

Pressure vaske de berørte områdene. Blåse av alle blåskjell, slim og gress med en høytrykksspyler.
2

skrape av rur. Fjern toppen av rur, men ikke prøv å skrape av basene. Vær forsiktig du ikke huljern leggen, som er laget av aluminium og har en tendens til å være litt myk. Press vaske området igjen og la den tørke.
3

Sett på støvmaske. Sand av de barnacle baser. Flytt sander i et mønster over området før alle baser og maling slipes bort. Sørg for at overflaten er glatt og fri for eventuelle støt eller uregelmessigheter.
4

Paint leggen. Spray på originalt utstyr produsentens maling med en sprayboks eller pensel, eller med en god kvalitet bunn maling. Påfør malingen i tynne strøk for å unngå runs og sags som vil kreve sliping, og legger mye arbeid i prosjektet. La malingen tørke helt før re-dyppe motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103479.html

Previous:
Next:

båter