Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik installerer Marine Batterier

Marine batteriene er ganske store, tunge enheter. De er blybatterier som brukes til å lagre store mengder elektrisk kraft for å kjøre båten sin forrett og andre DC (likestrøm) belastninger. De 8D-batterier er den mest populære størrelsen. Disse batteriene er ca 24 inches lang og veier ca 180 pounds. Batteriet tilfeller kan bli sprengt, og batteriene ødelagt hvis batteriene får lov til å skifte fritt som båten plasser og rundstykker. Slag og vibrasjoner kan også forårsake indre skade for å redusere kapasiteten på batteriet. Marine batterier må være forsvarlig fastspent ned for å beskytte dem. Du trenger
Helper
Bormotor
borekroner
skrutrekker Vis
Tie-down stropp kits
Flere Instruksjoner
en

Ansett en hjelper til å hjelpe deg i å bære batteriet. Plasser batteriet på ønsket sted. Legg ut tie-down stropper. Det bør være to stropper per batteri og to følgesvenner per stropp.
2

Bor et pilot hull gjennom batteriet underlaget. Installer stopperne med festeskruene og en skrutrekker.
3

Lace de tie-down stropper gjennom holderne. Legg stroppen endene ut bredde-messig og sett batteriet på plass. Ta stroppen endene sammen på toppen av batteriet og engasjere stropp haler i spennene. Stram stroppene godt ned og låse stropp spenner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103478.html

Previous:
Next:

båter