Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Winterize en 5L MerCruiser Korrekt

Din MerCruiser 5L motoren trenger spesiell omsorg før lagring for vinteren. Vann suges inn i motoren ved hjelp av impelleren for å kjøle det under bruk. Dette vannet renne ikke automatisk og må gjøres for å hindre motorblokk fra kostbare skader. Snarere enn å hale båten til en båt mekaniker, kjøpe forsyninger fra lokale båt butikk og gjøre winterizing prosessen selv for å spare penger. Du trenger
Wrench satt
Outdrive muffer
Vann kilde
hageslange
Dugg olje
Vis flere instruksjoner
en

Fjern motordekselet og finn gnistfanger. Den gnistfanger er en rund luftfilter som monteres til forgasseren. Fjern mutteren med en fastnøkkel og dra i gnistfanger for forgasseren.
2

Koble Outdrive muffer til en hageslange som er koblet til en vannkilde. Plasser Outdrive muffer bort på outdrive. Skyv muffer slik at hver side dekker ventilene på outdrive.
3

Slå av vannet til "på"-posisjon og la luftlommer å løsne fra slangen før motoren startes .
4

Spray fogging olje direkte inn i forgasseren til motoren stanser. Re-installere gnistfanger og trekk til mutteren med en fastnøkkel.
5

Slå av vannet kilde til "off" posisjon og fjerne Outdrive muffer fra outdrive.
6

Finn tappepluggene på undersiden av blokken. Se i bruksanvisningen for bunnpluggen plassering som forskjellige modell år er forskjellige.
7

Fjern dreneringspluggene med en skiftenøkkel og la vannet lekker ut av motoren. Installere dreneringsplugger og stram dem med en skiftenøkkel.
8

Fjern minuspolen ved å løsne mutteren med en fastnøkkel.
9

Sett motordekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103370.html

Previous:
Next:

båter