Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hva er Hydrotech Plywood ?

Hydrotek er en type kryssfiner opprettet for marine bruksområder . Det er ofte brukt av amatører når de bygger sine egne skip . De tre er foretrukket av noen grunn av sin ensartet farge og styrke. Det er sertifisert av Lloyds of London . Meranti

Hyrotek er laget av Meranti finer . Meranti er en mahogny fra Sørøst- Asia, med farger som spenner fra nesten hvit til en mørk rødbrun. Treet er lettere i vekt, noe som gjør det populært for båtene , og det har en jevn korn . Meranti har god holdbarhet og isolerende egenskaper .
Spesifikasjoner

Hydrotek bruker Storbritannia BS1088 gradering regler som sertifisert av Lloyds . Det hevder utmerket styrke på grunn av bruk av flere lag i konstruksjonen. Alle ansikt skallfasetter i Hydrotek bør være fri for defekter , og de ​​fronter og ryggen er å ha matchende farger . Kjerne skallfasetter bør være fri fra alle hulrom. Den har en holdbar vurdering og en stabil bevegelse rating, med gode arbeidsforhold egenskaper .
Funksjon

meranti kryssfiner som Hydrotek sager eller boringer rent , og etterlater glatte hjørner og kanter . Veden samsvarer godt fra ark til ark , noe som gir et prosjekt et enhetlig utseende. Limet brukes på Hydrotek er en WBP vanntett og kok bevis lim, noe som gjør veden egnet for marine applikasjoner . Det holder spiker og skruer effektivt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103416.html

Previous:
Next:

båter