Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Forskjellen mellom en Deep Cycle & a Starter Marine Battery

Starte og dyp-syklus batterier er utformet for ulike bruksområder og betingelser. Mens begge kan anvendes i båter, bør startbatterier benyttes for å starte motoren, mens dyp-syklus batterier gir færre spy forsterkere. Bygging

Forskjellen mellom dyp-syklus og start batteriene ligger i ledelsen plate konstruksjon. Dyp syklus batterier har solide blyplatene som er mye tykkere enn svamp blyplatene i start batterier. Svampen bygging i start batteriene gir mer areal, noe som resulterer i flere spy forsterkere. Spy forsterkere er hvor mye strøm et batteri kan produsere på 32 grader Fahrenheit. Jo flere spy forsterkere et batteri har, jo lettere er det å starte motoren.
Lifetime

Levetiden for et batteri vil avhenge av hvordan den brukes. Hvis en startbatteri er dypt syklet, eller slippes ned til 20 prosent av deres ledelse, varer det vanligvis mellom tre måneder og ett år, ifølge solar-electric.com. En dyp-syklus batterier kan vare mellom fire og åtte år i samme dyp-syklus programmet. Dyp syklus batterier bør være overdimensjonert med rundt 20 prosent hvis de skal brukes til å starte en motor.

Marine Batterier

Batterier som skal brukes i båter er vanligvis hybrid batterier, en kombinasjon av dyp-syklus og start batterier. Deres konstruksjon omfatter både tykkere plater enn tradisjonelle startbatterier, men platene er også porøs å produsere mer spy forsterkere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103694.html

Previous:
Next:

båter