Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

US Port Security Prosedyrer

Siden hendelsene 9/11, US port og grensen sikkerhet har blitt et stadig mer utbredt problem. En ny gren av regjeringen, Department of Homeland Security, ble opprettet for å organisere innsatsen til flere etater som fører tilsyn med sikkerhet operasjoner på 326 land, luft og sjø-porter for oppføring i landet. Hver av disse tre port typer implementerer ulike sikkerhetstiltak for å sikre effektiv, men likevel sikker, transport inn og ut av landet. Border Security

Folk krysser en port for innreise til USA via bil blir sendt gjennom en primær inspeksjon av en agent av Bureau of Customs and Border Protection (CBP). Dette innebærer et kort intervju, en sjekk av identifikasjon og reisedokumenter, for eksempel pass og en spørring av Interagency Border Inspection System, som krysser referanser multippel innvandring og rettshåndhevelse datasystemer til garner om person under inspeksjon utgjør en sikkerhetstrussel. Hvis en sikkerhetstrussel er mistenkt, må den reisende gjennomgå en sekundær inspeksjon. Dette innebærer en mer omfattende intervju og videre undersøkelse av reisedokumenter.
Air Travel

flyreisende er underlagt de samme inspeksjoner av land-reisende. Det er ekstra sikkerhet på plass for flyselskaper og flyplasser. Alle flyselskapene er pålagt å sende inn en avansert passasjermanifest slik at CBP kan forberede seg på forhånd for eventuelle personer som kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. The Transportation Security Administration (TSA) har en pre-skjermen passasjer sjekk program kalt Secure Flight som sjekker alle passasjerer navnene mot en terrorist watch list. I tillegg til disse tiltakene, setter Federal Air Marshals agenter i vanlig klær på flyreiser anses å være høy sikkerhetstrusler. I de to årene etter 9/11, svarte disse Marshals til mer enn 2000 sikkerhet situasjoner og arrestert eller anholdt 28 personer.

Havner

USA har mer enn 300 river og havner med 3700 av gods og personer terminaler. Mer enn 6 millioner konteinere inn i landet hvert år. Det er nesten umulig for CBP å fysisk inspisere hver container, men det har iverksatt flere tiltak for å forbedre havnesikkerhet. Skipene må sende inn en detaljert lastemanifest om innholdet i sine beholdere minst 24 timer før ankomst til havn. Dette gjør at CBP å skille høy risiko forsendelser fra ufarlige last. Tollvesenet-Trade Partnership Against Terrorism tillater bedrifter å fremskynde sin import prosessen hvis de gjennomgår en grundig undersøkelse av deres forretningsdrift og samarbeidspartnere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103676.html

Previous:
Next:

båter