Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan søke Marine Grade Varnish

Marine lakk (spar lakk) beskytter treverket mot virkningene av vær og våte miljøer. Tre som er ferdig lys (farget og lakkert) er vanligvis belagt med flere lag lakk. Lakken tørker klare og bringer ut korn og naturlige skjønnheten i treverket. De lakk lagene danner et hardt skall som beskytter treverket mot slitasje og støtskade. Egnet for bruk i eksteriør og marine applikasjoner, er spar lakk påføres med enkle teknikker. Opprettholde et godt strøk med lakk er en viktig del av trebåt del vedlikehold. Du trenger:
120-sandpapir
Sliping sealer
Marine lakk
Fine-bust pensel
Stålull
lakk tynnere
Painters filler
Vis flere instruksjoner
en

Sand området som skal lakkeres med 120-sandpapir. Sand eventuelle grove områder ut og la en ensartet finish på verket. Dette vil åpne korn til å akseptere beis og gi arbeid "tann" for fangstskuta å binde seg til. Stain veden på dette punktet hvis ønskelig. La flekken tørke helt.
2

Påfør sliping fangstskuta med en pensel. Smør inn hele arbeidsflaten. Fangstskuta soaks inn i veden og danner et bånd med påfølgende lag med lakk. La sealer tørke helt.
3

Gni arbeid ned med stålull. Sliping fangstskuta vil øke korn av veden og låse det på plass. Sand arbeidet før det føles glatt å ta på og uniform. Fjern alle pussestøv ved å tørke av arbeidet med en fille.
4

Paint på et strøk med lakk. Coat arbeidet helt, men ikke så tungt at den sags eller kjører. La lakken tørke helt.
5

Gni arbeid ned med en frisk stykke stål ull. Ikke fjern slipestøv.
6

Fortsett å påføre strøk og gni i mellom inntil gropene skapt av korn er alle fylt ut, eller til du får tre strøk med lakk. Ikke gni på siste lag med lakk etter det tørker.
7

Skyll alle bøtter og børster godt med lakk tynnere. Lakk som er lov til å tørke i en pensel vil ødelegge det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103474.html

Previous:
Next:

båter