Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Definisjon av redningsflåte

En redningsflåte, noen ganger også kalt et liv båt, er en ledig redningsfarkoster brukes når du reiser i eller over dypt vann, slik som et hav. Oppblåsbare redningsflåter er nå vanlig på passasjer-og lasteskip, og noen passasjerfly. Definisjon

Merriam-Webster Online Dictionary definerer redningsflåte som et substantiv som betyr "en flåte vanligvis laget av tre eller en oppblåsbar materiale og være konstruert for mennesker tvinges ut i vannet."

Historie

Ifølge Merriam-Webster Online Dictionary, dateres begrepet, redningsflåte, tilbake til 1819, og kan ha erstattet begrepet, jolle, som betyr en liten båt, og kan dateres tilbake til 1700-tallet. Tidlige redningsflåter besto av tre eller andre spenstig materiale som ble bundet sammen.
Bruker

Ifølge Nova Online, ble oppblåsbare redningsflåter vanlig på sjøfarende fartøy i 1950, og erstatter mer klumpete og dyre livbåter. Ved 1960-tallet, ble redningsflåter obligatorisk på alle passasjer-og lasteskip.
Redningsbåter

Selvstendige stål livbåter ble bygget så tidlig som i begynnelsen av 20. århundre, men på grunn av vekt og pris, de aldri ble populært. I 1960 ble det lettere, glassfiber livbåter designet for kommersielle olje-rigger.
Egenskaper

International Organization for Standardization sier at de fleste redningsflåter skal ha beredskap foodrations og drikkevann, Nødblussene og røyk signaler, fiske kits, førstehjelp kits, sjøsyke medisiner og annet utstyr for å tillate overlevelse i flere dager til en uke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103473.html

Previous:
Next:

båter