Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Definisjon av Panamax

" Panamax » er et begrep som brukes for en kategori av skip laget stor nok til å passere gjennom Panamakanalen . Disse skipene er så kalt fordi de er de største skipene å gjøre det. Canal Lock Størrelse

Panamax er i hovedsak bestemt av dimensjonene på kanalen sin slusekammer som løfter skip opp til sin viktigste heving av Panamakanalen . Hver lås er 110 fot ( 33,53 m ) bred , 1050 fot ( 320,04 m ) lang og 85 fot ( 25,91 m ) dyp.
Panamax størrelse

Panamax skip er produsert for å imøtekomme de maksimale dimensjoner for alle fartøy i transitt kanalen . Dimensjonene er 965 fot ( 294,13 meter ) lang og 106 fot ( 32,31 meter ) bredt.

Vanskelighetsgrad

Panamax-skip er spesielt vanskelig å passere gjennom Panama Canal . Dette er fordi det er stor størrelse krever en tett passform innenfor kanalen dimensjoner og presis kontroll i slusene .
Etter Panamax
p Det er et økende antall skip som bruker Panamax -mal . Dette er gjort for å maksimere mengden av gods som kan fraktes gjennom kanalen .
Expansion

Som svar på den økende utbredelsen av Panamax skip, Panama Canal Authority begynte utvidelse av kanalen , anslått til å være ferdig innen 2014 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103472.html

Previous:
Next:

båter