Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Lei jeg en elvebåt på St. Johns River?

Houseboating er en flott måte å tilbringe tid og bygge minner med venner og familie. Du kan nyte det skiftende landskapet av elva, på jakt etter villblomster eller alligatorer som de sole seg langs bredden av St. Johns River i Florida. Fisk dovent fra dekk. Trekke opp i en park. Se etter sjøkuer og andre marine liv. Utforsk det grunne sideelver som fôrer i elva. Du trenger
Gyldig førerkort
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt en av de mange selskapene som leier husbåter på St. Johns River, som for eksempel St. Johns River Escape i Sanford, Helms Holly Bluff Marina i DeLand eller to i Georgetown. Du må ha et gyldig førerkort og være eldre enn 25 for å leie en husbåt.
2

Spør om husbåten størrelser, inkludert antall soverom og antall personer hvert vil sove. Spørre om prisen, som i høysesongen i 2010 varierte fra ca $ 1200 til $ 2800 per uke. Noen av elementene som kan påvirke leieprisen er husbåten samlede størrelse (38 meter til 53 meter), antall soverom, antall bad og hvilke typer møbler.
3

Gjør din reservasjon og gi dine personlige opplysninger, som navn, adresse og telefonnummer.
4

betale fastsatte innskudd med kredittkort eller sende en sjekk hvis det er akseptabelt. Selskapene som er oppført her kreves en $ 500 innskudd i 2010.
5

Ankom marina på gang på den første dagen i leie. Presenter ditt førerkort og være forberedt på å signere en fraskrivelse av ansvar. Ta med noen personlige eiendeler du vil trenge, for eksempel klær og medisiner. Har insektmiddel og en gyldig Florida fiskekort hvis du har tenkt å fiske fra husbåten. Ta med deg mat du trenger i kjølere pakket med is fordi de fleste kjøleskap på husbåter er små. Ta med masse vann til drikke hvis du foretrekker flaskevann til byen vann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103650.html

Previous:
Next:

båter