Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Refinish tre Drift Båter

Drift båtene er beregnet for bruk i elver. De har en bred ramme, blusset sider og en spiss akter. Den unike utformingen av en drift båt gjør det lettere å manøvrere i stryk. Selv solid, vil tømmeret brukes til å konstruere båten til slutt gjennomgår normal slitasje og blir mottakelige for fuktskader hvis ikke riktig ferdig. Behandling av en drift båt med en flekk og lakk vil opprettholde beskyttelse mot tøffe forhold i vannet. Du trenger:
100-sandpapir
Strøm sander
Tack klut
beis
sponplater
to naturlig bust børster
Sliping sealer
280 - sandpapir
Polyuretan tre lakk
Malerens fille
Vis flere instruksjoner
en

velte drift båt i en romslig, godt ventilert miljø. Bruk en sliping svamp eller 100-sandpapir festet til en strøm sander å glatte over tre overflaten, dette jevner ut riper og slitte områder mens du fjerner synlige rester
2

Tørk båten grundig med en tack. klut til å rengjøre sagflis. Små partikler av tre vil ellers bli fanget i den nye finish.
3

Rør en gallon av beis, ved hjelp av et stykke av sponplater. Pensle et jevnt lag på drift båt, så la den herdes i tiden som vises på etiketten.
4

Brush en sliping fangstskuta over farget overflaten av båten. La programmet lufttørke før du sliper den med 280-sandpapir for å lage en kjedelig tekstur.
5

Forbered en boks med polyuretan tre lakk i henhold til produsentens instruksjoner. Mette drift båt med første strøk med en malers fille. La den herdes over natten.
6

Sand første lag med lakk med 280-sandpapir igjen for å forberede en ny søknad. Gjenta for 1-2 flere strøk, men ikke sand det siste strøket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103634.html

Previous:
Next:

båter