Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

En guide til hvordan du kjøper en brukt båt

Kjøpe en brukt båt kan være en krevende prosess . Selv om det er mange ressurser på -line og off -line for å finne brukte båter , er det tilrådelig å bruke en anerkjent yacht og skipsmegler å hjelpe deg. Finne Båt

En lisensiert yacht og skipsmegler vil ha tilgang til mange kontakter som selger båter og kan også gi finans og forsikring meglertjenester . Vær konkret om dine behov , slik at de kan hjelpe deg å finne det du leter etter.
Offer

Når finansiering og forsikring er på plass , og du har funnet din båt , kan du lage et tilbud om å kjøpe. Et depositum på 10 prosent av båtens verdi er vanligvis nødvendig . Depositumet er holdt i en konto som megleren forvalter . Pengene kan ikke betales uten skriftlig fullmakt.
Betaling

Eieren vil gi deg et hav prøveversjon så du kan se hvordan båten håndtakene på vann . Ansette en uavhengig marin takstmann for å inspisere båten for å sikre at det ikke skjulte skader . Dette er atskilt fra sjøen prøveperioden. The California Department of Båtliv og vassdrag anbefaler at du være tilstede for å stille spørsmål mens undersøkelsen er oppstått . Forutsatt at alt er bra , fullføre betalingen gjennom megler , sammen med de nødvendige papirene og kontrakter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103680.html

Previous:
Next:

båter