Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Endre Water Impeller i 15hk Båt Motor

En 15-hestekrefter påhengsmotor båt motor er avkjølt av en ferskvann system som består av en veldig enkel aluminium vann pumpehuset med litt gummi hjul inne, kalt en impeller, som har flere ribber som spinner som en vifte inne i huset. Når impelleren blir skadet eller blir overopphetet, kan det ikke trekke vann inn i motorrommet og temperaturen alarm. Det tar bare noen få minutter å kjøre uten vann for å ødelegge en dyr motor, så du bør skifte vannpumpe impeller som en del av ditt vanlige årlig vedlikehold. Du trenger
Stikknøkkel
skrutrekker
Impeller
Impeller bolig pakning
Gear glidemiddel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern lavere enhetskostnader fra påhengsmotoren. Den øvre og nedre enheter er sammen med fire bolter på felgen. Det er også en skrue på undersiden av den nedre enhet hvor den offeranode festes til bunnen av finnen. Fjern anoden for å komme til skruen for å løsne den nedre enhet. Plasser den på bakken i nærheten av båten eller på en nærliggende arbeidsbenk, slik at du ikke trenger å koble fra ledninger. Det er nok ledninger slik at du kan flytte den nedre enhet fem meter fra baksiden av båten.
2

Fjern boltene som fester vann pumpehuset til toppen av den nedre enheten der den omslutter aksel, ved hjelp av en pipenøkkel. Løft huset opp og ut av skaftet.
3

Trekk løpehjulet fra innsiden av vannet pumpehuset. Inspisere den for slitasje, inkludert sprekker eller ødelagte svømmeføtter.
4

Fjern de tre pakninger som er på toppen av den nedre enheten der vannet pumpehuset var. To gummi pakninger smørbrød en aluminium pakning. Bytt begge gummipakninger, og inspisere aluminium pakning for tegn på slitasje, brennmerker eller hakk. Erstatte aluminium pakning bare hvis det er nødvendig. Skyv aluminium pakningen over akselen og festeboltene av pumpehuset.
5

Påfør et tynt lag med girolje til den gamle impelleren (eller til en ny en hvis blir installert). Sett impeller over akselen og ned til skogholt av en fin kroker inn i lunden av skaftet.
6

Lube innsiden av vannet pumpehuset med et tynt lag med fett. Skyv huset over akselen og ned over impelleren. Stram boltene til å forsegle huset til den nedre enhet med en pipenøkkel.
7

Monter den nedre enheten til den øverste enheten av påhengsmotoren ved å erstatte de fire boltene på felgen med en pipenøkkel til tettsittende. Bruk en skrutrekker til å skru inn skruen under halefinnen. Erstatte offeranode over roret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103779.html

Previous:
Next:

båter