Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Installasjon av Safety Netting på en seilbåt

Netting kan installeres rundt seilbåt for å hindre ryttere faller ned i vannet. Den er festet til den livline som løper langs begge sider av fartøyet. Sikkerhets netting er laget av syntetiske materialer som ikke vil forringes i solen, og dermed vil vare i mange år. Du trenger
metalltråd
zip bånd
Wire cutters eller kappet sakser
Vis flere instruksjoner
en

Beregn hvor mye netting du trenger for størrelse på båten. Målt fra foran i baugen til midten av hekken. Dobbel denne figur, og deretter legge til bredden av fartøyet. Dette er den totale mengden av netting må.
2

Installere en metalltråd på bunnen av baugen prekestol til bunnen av sikkerhetsrekkverk rundt båten. Kjør ledningen langs lengden på styrbord og babord side av båten.
3

Rull ut netting langs lengden av seilbåten. Fest begynnelsen av netting til toppen og bunnen av baugen prekestolen med en zip tie.
4

Trekk netting ned, i en diagonal linje, og fest den til metalltråd du installert i Trinn to.
5

Trekk netting diagonalt fra bunnen opp, for å gjøre en rett linje, og fest den til livslinjen på toppen av sikkerheten rekkverk.
6 < p> Gå tilbake og fest netting til bunnen wire og livslinjen med zip bånd. Skjær endene av zip bånd med wire cutters eller kutte sakser.
7

Gjenta trinn 4, 5 og 6 til du har installert alle nettveggen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103597.html

Previous:
Next:

båter