Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Raise & Berging en Sunken båt

Heve og berge en sunken båt er en engasjert og moderat farlig prosess. Værforhold, sjø, vann og luft temperaturer og rov eller farlige dyr kan gjøre prosedyren enda vanskeligere. Årsaken til flom midlertidig må repareres for å tillate at båten heves og pumpes ut, noe som betyr at noen må gjøre reparasjoner med båten fortsatt oversvømmet og muligens fremdeles hviler på bunnen. Å ha en sertifisert dykker med dykkerutstyr som er i god stand er en absolutt må-ha for å holde prosjektet så trygg som mulig. Dette prosjektet vil trenge et team av mennesker til å sikkert og effektivt heve båten. Du trenger
Rope
sertifisert dykker med utstyr
Lift poser eller indre rør
Air kompressor og slange
Tarp
bensin-drevne lensepumper (2 - eller 3 - inch)
Standby fartøy
Vis flere instruksjoner
en

Plasser beredskapsfartøyet nær og downwind av vraket. Passere en lengde på tau fra beredskapsfartøy til vraket og fest begge ender for å tjore beredskapsfartøyet.
2

Dive ned til vraket og fest lift poser eller slanger til rigging, klossene og andre sterke sider som er tilgjengelige. Fyll heisen poser eller rør med trykkluft fra kompressoren til å begynne å heve vraket fra bunnen.
3

Gjør midlertidige reparasjoner til kilden for flom. Vanligvis en sunken båt vil bli hullete eller annet sted i skroget. Strekk presenning over hullet og fest hvert hjørne sikkert. Presenning - nå kalt en fother - arbeider for å forsegle skroget og hindre nye vann kommer inn. Båten skal være flytende rett under overflaten på dette punktet.
4

Sett de lensepumper 'pickup slanger inn i vraket. Pass på at utløpsslanger blir ledet på en sikker retning og starte pumpene. Pumpene skal overvinne noe vann som kommer inn i vraket over relingen eller rundt fother og pumpe båten uten vann. Vraket skal nå være flytende.
5

vraket under slep med beredskapsfartøyet. Tow sakte og forsiktig for å unngå å rive fother av og resinking vraket. Slepe vraket til en båt heise, rampe eller tørrdokk og sikre vraket på land før du prøver å reparere skroget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103517.html

Previous:
Next:

båter