Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan du monterer en radio i en Triton Boat

Triton produserer en rekke båter som dekker hele spekteret av radarer. Ved hjelp av glassfiber og aluminium, produserer Triton bass båter, ski båter, saltvannsfiske båter og Pontoon båter. Uansett hvordan du bruker båten båtene, VHF (svært høy frekvens) radio er en av de viktigste deler av sikkerhetsutstyr på båten. Det gjør at båten får værinformasjon og pan-pan eller securite samtaler fra Coast Guard. VHF-radio gir også båtens mannskap til å ringe for å få hjelp i tilfelle av et sammenbrudd eller et medisinsk nødstilfelle. Du trenger
14-gauge (rød og svart)
Wire strippere
Terminal kit
Terminal crimper
Phillips-skrutrekker
Rustfritt stål skrue sortiment

Vis flere instruksjoner
en

Pull to 14-gauge ledninger (en rød og en svart) fra rekkeklemmene til ønsket radio beliggenhet. Kutt ledningene til lengde og bånd 1/4 centimeter isolasjon av endene av både ledninger og strøm fører kommer ut av radioen med wire strippere.
2

Crimp ring terminaler til endene av ledningene med terminalen crimpers på rekkeklemmene. Installer den røde ledningen på plusspolen blokken og den sorte ledningen til den negative blokk og stram til skruene ned tett med en Phillips-skrutrekker.
3

Crimp en marin butt-spleisen endene av ledningene ved radio med de terminale crimpers. Stikk den røde radio kabelen inn den røde ledningen butt-skjøt og klem den fast med terminalen crimpers. Sett den svarte ledningen inn i den svarte ledningen butt-skjøt og klem den fast med terminalen crimpers.
4

Monter radio brakett og mikrofonen kroken på ønsket sted med rustfrie skruer og en skrutrekker. Installer radioen i braketten og trekk til tommeskruene ned for hånd.
5

Installer radioen antenner på et høyt punkt av båten med rustfrie mannskaper og en skrutrekker. Sørg for at antennene ikke blokkerer kjører lys. Monter antennen minst én meter (ca tre meter) fra GPS-mottaker, radar matrise eller andre elektroniske enheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103516.html

Previous:
Next:

båter