Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan skjerpe Boat Propeller

Sliping propellen kan dramatisk øke sin effektivitet. En skjerpet propell kan redusere vibrasjoner som kan bremse din RPM, om du bruker en propell for en stor båt eller en modell. Store båter skal ha sine propeller skjerpet av en profesjonell, som propellen må bli nøye målt for balanse. Små propeller kan slipes hjemme med bare noen få enkle verktøy. Sørg for å bruke verneutstyr og måle prop nøye for balanse. Du trenger
Prop balancer
støvmaske
Safety Goggles
Liten rund fil
Flat fil
220 våt /tørr sand papir
Red scratch pad
Felt -tip markør
Vis flere instruksjoner
en

Sett på en maske og briller. Registreringer kan fly inn i øynene, og støv fra propell filing kan være svært skadelig for lungene.
2

Sjekk om din prop passer ordentlig på akselstussen. En propell vil ikke fungere riktig hvis det ikke er slått på akselen riktig. Hvis den ikke glir lett over skaftet, sjekk og se om den har litt av blinkende som ikke har blitt trimmet av. Hvis dette er tilfelle, sende det ned med en liten rund fil og prøv igjen.
3

Balanse prop på akselen på en balancer å se om noen blader er tyngre enn andre. Det er vesentlig at propellen ikke ruller til en av sidene når den er plassert på balansearmen. Hvis det gjør det, filing ned større blad under slipingen vil hjelpe deg å rette disse problemene. Marker tyngre blad med en filt-tip markør slik at du kan tendens til det senere.
4

Fil på forsiden av tyngre blad med en flat fil og jobbe deg fra tungen til den etterfølgende edge. Vær forsiktig så du ikke gå over i forkant av propellen som du skjerpe det. Ta deg tid til å gjøre det riktig og se etter balanse.
5

Arbeid i forkant av bladet til en knivskarpt med 220-grit sandpaperw Ikke fil ned bakkanten av propellen på grunn det vil ikke hjelpe propellen ytelse.
6

Buff ned hele propell med en ripe pad, som en propell med en satin eller matt finish vil fungere mye bedre enn en med en polert overflate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103327.html

Previous:
Next:

båter