Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Sett på en båt Dual Propeller

En spesiell type outdrive enhet for båter er en dual-prop fremdriftssystem. Denne doble prop bidrar til å få planende type båt, vanlig i små kryssere og bue ryttere, ut av vannet raskere, slik at de reiser mer økonomisk ved høyere hastigheter. Rekvisitter på en disse drivsystemer er installert på en lignende måte til andre single-prop Outdrive systemer, men har noen unike aspekter som ikke må overses for å opprettholde riktig ytelse, og, fremfor alt, sikkerhet. Du trenger:
Marine smøremiddel
to propeller
Vis flere instruksjoner
en

Bruk smøring til hele propellakselen. Det dobbelt-prop drivaksel har en tykkere spindel på baksiden der de første prop-apparater, og en tynnere aksel som kommer gjennom midten av den bakre aksel til den andre propellen å stille inn.
2

Put fremstøt navet i den første (fremover) propell på akselen med den tynne, spisse kanten av navet vender bort fra outdrive.
3

Sett først (fremover) propell på akselen ved å justere splines (rygger) inne i propellen med splines på den tykke, bakre aksel. Propellbladene bør plasseres slik at den "cup" av bladene vender utover fra båten. Sett propellmutteren for første prop over akselen og stram ved siden av propellen til riktig moment fastsatt i propellen emballasje.
4

Sett den andre (akter) skyvekraft hub på den tynne, front spindel med den tynne, spisse enden vendt bort fra outdrive.
5

Sett den andre (akter) prop på den tynne drivakselen ved å stille opp kilene med splines på akselen. Sett propellen mutteren og stram til riktig moment fastsatt i propellen emballasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103328.html

Previous:
Next:

båter