Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Båt Hoist Typer

Kommersielle båt heiser og heiser heve en båt ut av vannet for lagring. Noen båteiere bruke en talje bare i vintermånedene, mens andre løfter båtene sine når de ikke er i bruk. Ved hjelp av en vinsj kan bidra til å forhindre rust og andre skader, og samtidig gjøre det umulig for båten å drive bort hvis det blir oversiktlig. Air Lift

Air heiser er en type båt heise som bruker luftflasker å heve en båt over vannflaten, og gir en stiftelse pute under kjølen sin. En air lift består av en serie av tanker med ventiler på bunnen. For å senke huset, gir operatøren vann i tankene, forårsaker dem til å synke. Når fartøyet er posisjonert over det nedsenkede heisen, slår operatøren på en luftpumpe som fyller tankene med luft, og tvinger vannet ut gjennom ventilene og forårsaker tankene til å flyte, og derved heve båten. Når båten er helt over vann, kan operatøren slå av pumpen og trykket på luften vil holde vannet ute av tankene.
Hydrauliske heiser

hydrauliske båt taljer, også kjent som heis heiser, bruk en metallramme festet på vertikale styrepinnene. En hydraulisk motor engasjerer stålwire på trinser å heve heise sammen styrepinnene til båten er ute av vannet.

Noen heis heiser, som de som er installert ved siden av havna, bruke fire vertikale styrepinnene, med en i hvert hjørne av løfteutstyret. Andre, for eksempel de som er installert langs break vegger, bruke to styrepinnene som er installert på en liten vinkel, heve båten i rammen opp langs veggen og mot land før det er på et passende nivå for passasjerene å landsette.

Manuell Taljer

En manuell heise ligner en hydraulisk vinsj bortsett fra at i stedet for å bruke en elektrisk motor det er avhengig av en operatør å snu en sveiv. Sveiven, som ofte har form av et stort hjul med en eller flere håndtak, er festet til en serie av trinser stålwire, som gir føreren en mekanisk fordel for å heve båten og ramme over tid med forholdsvis liten innsats.

En fordel med en manuell vinsj er at det fungerer selv når det ikke er en kilde til elektrisitet til stede for å kjøre motorene som trengs for luft heiser og hydrauliske vinsjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103545.html

Previous:
Next:

båter