Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

DIY Konvertering Chevy Engine for Marine Bruk

Chevrolet motorer kan konverteres for marint bruk med noen enkle modifikasjoner. Bensinmotorer kan gi sterk og pålitelig strøm til båten fremdrift. Deler er lett å få fra auto deler forhandlere og kan være mye lavere i pris enn marine-spesifikke deler fra en marin supply virksomhet. Kamaksel

Installer en cam med en bred strøm-band 500-5000 RPM (omdreininger per minutt), ideelt. Motorer som er bygget for gatebruk har en veldig smal power-band. Overføringen gjør at føreren kan holde turtallet i for stort og justere hastigheten med girene i overføringen. Marine sendinger har bare ett hastigheter forover og en hastighet i revers, slik at ingen måte å øke hastigheten uten en tilsvarende økning i motorturtall. Dreiemomentet som genereres av motoren vil falle av raskt når strømmen-båndområdet overskrides. Skifte cam med en bred strøm-band type vil la motoren leverer kraft så snart gassen åpner og fortsetter hele veien gjennom den maksimale turtall.
Flammesperrer

Installer en flammesperre på forgasseren. Gass røyk er tyngre enn luft og kan fylle en motorrommet. Enhver tennkilde kan føre til at det å detonere. Flammen arrestor vil forhindre flamme forårsaket av tilbakeslag fra antennelse de innsamlede gass røyk.
Dynamo

Bruk en tenning-free dynamo. Alle dynamoer skape gnister inne som de opererer. Tenning-frie dynamoer har skjermer som spre varmen og hindre utsiden av dynamoen fra å nå antennelsestemperaturer. Sørg for at alle andre brytere, pumper eller enheter i motorrommet er tenning-free.
Cooling

Cool motoren med en kjøl-kjøler. Kjølen-kjøler er en lukket krets system som vil tillate deg å kjøre frostvæske i motoren din, i stedet for sirkulerende råvannet. Frostvæsken sirkulerer gjennom kjøleren og overfører varme til utsiden vann uten å innføre sjøvannet inn i motoren. Auto motorer er ikke bygd for å stå sirkulerende sjøvann, og de vil veldig raskt forringes med rå vannkjøling.

Bruk non-etylenglykol basert frostvæske i kjølen-kjøler. Etylenglykol danner en gelé som substans når det kommer i kontakt med saltvann. Dette gelé vil tette vannkanalene i motorblokk og hode og kan føre til at motoren overopphetes og forårsake alvorlig indre skader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103494.html

Previous:
Next:

båter